Acasă Sport Natalia Andrei rămâne şefă la DJST

Natalia Andrei rămâne şefă la DJST

-

Natalia Andrei a luat concursul pentru ocuparea funcţiei de director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) Dolj. Fosta atletă a promovat proba scrisă, apoi a susţinut proba orală, ambele desfăşurându-se la Bucureşti, la sediul Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret (ANST). Pentru funcţia de director executiv a mai candidat şi antrenorul craiovean de atletism Victor Lazarciuc, dar acesta nu a trecut examenul scris. „Ştiu doar că am fost respins la scris, dar nu am mai stat să văd ce punctaj am avut“, a spus ieri Victor Lazarciuc.
Natalia Andrei continuă la conducerea DJST Dolj, dar ca director executiv, după ce din luna octombrie a anului trecut şi până la examen deţinuse funcţia de director coordonator. „Sunt director executiv pe perioadă nedeterminată. A fost un examen scris cu şapte subiecte, apoi cel oral. Am trecut cu brio“, a menţionat fosta recordmenă mondială. Pentru postul de director adjunct la DJST Dolj a candidat Origen Staicu, cel care era inspector superior în cadrul instituţiei, dar acesta nu a promovat examenul scris.

ȘTIRI VIDEO GdS

Handbaliştii revin la treabă

Echipa masculină de handbal Universitatea Craiova reia meciurile oficiale din campionat în acest sfârşit de săptămână. Trupa lui Cătălin Popescu va primi,...