27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportBerdych a spart gheaţa la Londra

Berdych a spart gheaţa la Londra

Tenismanul ceh Tomas Berdych a obţinut prima victorie din carieră la Turneul Campionilor de la Londra, după ce l-a învins în două seturi pe americanul Andy Roddick, scor 7-5, 6-3, notează Onlinesport. În urma acestui rezultat, Berdych păstrează şanse reale de a se califica în semifinale, având o victorie şi o înfrângere, în timp ce Roddick rămâne la mâna rezultatelor.
Cel de-al doilea meci din Grupa A, Rafael Nadal – Novak Djokovic, a fost câştigat de spaniol, liderul mondial impunându-se în minimum de seturi, scor 7-5, 6-2, sârbul fiind scuzat de faptul că i-a intrat ceva în ochi.
„Să joc cu un ochi accidentat în faţa lui Nadal nu este posibil. Sunt foarte dezamăgit. Mi se pare incredibil că mi s-a întâmplat aşa ceva, mai ales că nu păţisem asta niciodată în viaţa mea. Mă simţeam chiar bine pe teren. Ochiul meu s-a iritat la scorul de 5-5, în primul set, iar din acel moment nu am mai putut juca, mai ales pe retur. A fost groaznic şi nu am putut controla situaţia. Din păcate, accidentarea a avut loc într-un meci foarte important“, a spus dezamăgit Djokovic, conform Hotnews. „Îmi pare foarte rău pentru el. Cred că îi intrase ceva în ochi. L-am întrebat ce s-a întâmplat şi mi-a spus că simte că are ceva la ochi. După acel moment nu a mai văzut bine mingea pe teren. Desigur că este o victorie foarte importantă pentru mine în această grupă, pentru că am şanse mari să mă calific mai departe“, a afirmat, la rândul său Rafael Nadal.
Clasamentul Grupei A arată în felul următor: 1. Rafael Nadal (două victorii), 2. Novak Djokovic (o victorie şi o înfrângere), 3. Tomas Berdych (o victorie şi o înfrângere), 4. Andy Roddick (două înfrângeri).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS