10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAlro, în coasta liderului

Alro, în coasta liderului

Alro Slatina – ACU Arad 1-0
Stadion
„Metalurgistul“, spectatori: 2.000.
A marcat: Bârsan ‘28 p.
Alro: Tătaru – Pasăre, Vişa, Vodiţă (‘34, Răducu), Eduard Stoica – Sergiu Popescu (‘54, Voicu), Quist, Precup, Cristi Constantin – Ene, Bârsan (‘75, Dumitra). Antrenor: Corneliu Papură.
ACU: Paul – Bilia, C. Aldea, Miculescu, Gligor – Lupaşcu (‘71, Şandru), Roşca (‘78, Ciubăncan), Onu, Balla – Zeno Bundea, Băd (‘42, Gheju). Antrenor: Costel Bogoşel.
Au arbitrat: C.Pană – D. Mitruţi,  Ad. Popescu.

Slătinenii au început bine partida, însă au ratat deschiderea scorului (Cr. Constantin, Precup). Golul a venit în minutul 28. Ene a ridicat un balon peste portarul advers, iar acesta l-a agăţat, arbitrul acordând lovitură de pedeapsă pentru gazde, Bârsan transformând-o, 1-0. Până la sfârşitul primei reprize, ambele formaţii şi-au mai creat ocazii, însă nici una dintre ele nu le-a fructificat.
Nici repriza a doua nu a fost lipsită de faze de poartă, dar tabela de marcaj nu s-a mai schimbat, deşi finalul partidei a adus unele emoţii în tabăra gazdelor. Precup s-a accidentat şi nu a mai putut continua meciul, iar antrenorul Corneliu Papură făcuse toate schimbările, motiv pentru care Alro a evoluat în zece. La finalul partidei, tehnicianul oltenilor a declarat că au fost emoţii doar din cauza faptului că Alro a jucat în zece oameni. „Au fost emoţii pe finalul partidei, nu atât din cauza oboselii, cât a faptului că am jucat în zece oameni pentru că făcusem deja trei schimbări. Precup nu a putut să continue partida, fiind accidentat. Am avut multe situaţii de a marca, însă le-am irosit cu prea mare uşurinţă. Asta ne-a făcut meciul greu, cu toate că echipa oaspete nu şi-a creat vreo oportunitate majoră de a marca“, a declarat principalul aluminiştilor, Corneliu Papură.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII