20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Jerry“ Gane: Trebuie să câştigăm!

„Jerry“ Gane: Trebuie să câştigăm!

GM CFR Craiova – Poli Iaşi
Stadion
„Depou“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
GM CFR:
M. Neagoe – I. Mitroi, O. Nicola, Cruşoveanu, Buşu – Vigariu, P. Irimescu, R. Barbu, C. Niţă – Boroiban, Trifu. Antrenor: Ionel Gane.
Poli Iaşi: Anghelache – Al. Manea, Vlaicu, Tene, Cornea – Panc, Cohen – R. Gado, Cl. Ionescu, Drida – Pălimaru. Antrenor: Adrian Falub.
Vor arbitra: R. Petrescu – I. Radu, B. Gheorghe.

După testul de „maturitate“ cu Petrolul Ploieşti, de săptămâna trecută, craiovenii de la Gaz Metan CFR privesc încrezători disputa de sâmbătă cu Poli Iaşi, fiind decişi să contabilizeze cele trei puncte şi să confirme faptul că pe teren propriu sunt favoriţi, indiferent de adversar. „Ne aşteaptă un meci dificil. Poli Iaşi este o echipă bună, care speră la promovare. Am citit în presă că vor să plece neînvinşi de la Craiova, însă eu sper să facem un joc bun şi să câştigăm. Nu mă tem de adversar, pentru că avem un lot bun şi, dacă ne facem jocul, nu putem rata punctele. Am analizat jocul de săptămâna trecută şi am pus la punct carenţele din jocul nostru, de aceea cred că vom câştiga partida de sâmbătă“, a spus „principalul“ formaţiei de la „Depou“. „Ştiu că Iaşiul vrea să revină în Liga I, dar îi va fi greu, pentru că sunt şapte, poate chiar opt echipe, care se bat pentru primele două locuri. Este un campionat deschis, cu multe rezultate surprinzătoare, şi nu putem spune care sunt favoritele la promovare după doar nouă etape, pentru că fiecare echipă a avut oscilaţii în joc şi în rezultate. Eu cred că lupta pentru promovare se va duce până în ultimele etape“, a completat „Jerry“ Gane (foto).
Gaz Metan CFR Craiova va conta în disputa cu moldovenii şi pe serviciile lui Alin Vigariu şi Laurenţiu Boroiban, care şi-au ispăşit perioada de suspendare, pe tuşă rămânând în continuare fundaşul Mihnea Firoiu şi mijlocaşul Eugen Rioşanu, care nu au depăşit încă problemele medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS