27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu revine pe teren duminică

Mutu revine pe teren duminică

Sârbul Sinişa Mihajlovici, antrenorul lui Adrian Mutu la Fiorentina, a declarat, după victoria din Cupa Italiei cu Empoli (1-0), că atacantul român va fi în teren duminică, la meciul cu echipa Catania. Acesta încă nu a decis dacă românul va fi titular. „Am discutat cu Adrian, e liniştit, se antrenează bine şi e concentrat. Sigur va fi în teren duminică. Vom vedea dacă va fi titular sau va intra pe parcursul meciului, pentru că nu are meciuri şi nu a mai jucat de zece luni“, a declarat Mihajlovici presei italiene.
Adrian Mutu este suspendat până vineri, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an.
Prezenţa atacantului în teren duminică devenise incertă după ce, în weekendul trecut, Mutu a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei, bărbatul lovit de român având nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale.

Prandelli i-ar da un şut în fund

Selecţioner al Italiei şi fost antrenor al Fiorentinei, Cesare Prandelli a declarat că i-ar da un „şut în fund“ atacantului Adrian Mutu, după ce românul l-a bătut pe chelnerul respectiv.
„Lui Adrian i-aş da un şut în fund. Când eram împreună la Fiorentina, credeam că a găsit echilibrul, însă îmi dau seama că nu e aşa. Dacă Mutu are alte calităţi decât cele tehnice trebuia
să-şi găsească altă meserie. Totuşi, din când în când îl lasă nervii. De aceea spun că i-ar fi de ajutor câteva şuturi în fund“, a declarat Prandelli.
Presa italiană a publicat ieri câteva fotografii cu chelnerul agresat de atacantul român vineri noapte într-un local din Florenţa. Bărbatul lovit, în vârstă de 28 de ani, originar din Kosovo, a suferit o traumă contuzivă cranio-facială, o fractură de piramidă nazală, dar şi contuzii la torace şi abdomen.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS