14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa vrea răzbunare la Târgu Jiu

Ştiinţa vrea răzbunare la Târgu Jiu

Juveţii sunt convinşi că o victorie cu Pandurii în Cupă va face uitată amărăciunea înfrângerii cu FC Vaslui.

Ştefan Bărboianu susţine că alb-albaştrii nu vor face un capăt de ţară din eşecul cu moldovenii şi îşi vor repara greşeala la următoarele meciuri.
„Vasluiul a avut două ocazii, una a fost bară, cealaltă a intrat în poartă. În prima repriză nu am jucat aşa cum a trebuit, iar, în cea de-a doua, mingea nu a vrut să intre în poartă. Am avut puţin noroc la Braşov, dar acum n-am mai avut deloc. Vasluiul a avut în plus un gol. Le mulţumesc suporterilor. Au fost minunaţi. În cinci ani de când joc aici nu am văzut aşa ceva. Domnul Piţurcă ne-a zis să ridicăm capul din pământ, să luptăm în continuare. O să muncim mai mult decât până acum, suntem datori să obţinem rezultate bune în continuare“, a spus Bărboianu după meci. Ştefan Bărboianu a avut un început de campionat mai slab, însă conjunctura şi evoluţiile ulterioare l-au ajutat să devină titular în flancul stâng al apărării oltene. Pentru că Dănănae este titularul incontestabil al postului de fundaş dreapta, iar la „închidere“ nu-i poate lua locul lui Dorel Stoica, Bărboianu a ajuns să joace exact acolo unde a fost folosit şi de Emil Săndoi la naţionala de tineret, fundaş stânga. Post deficitar încă de la debutul campionatul pentru care s-au căutat unele soluţii, ultima fiind uruguayanul Walter Lopez. Însă, sud-americanul s-a accidentat la antrenamentele Ştiinţei, devenind indisponibil în această perioadă.

Prepeliţă, taxat la vot

Şi Mihai Costea a vorbit despre înfrângerea cu FC Vaslui, pe care a considerat-o nemeritată. „Nilă“ e convins că o victorie joi, în Cupa României, la Târgu Jiu, ar face uitat meciul de sâmbătă.
„Am ratat cel puţin zece ocazii, plus un penalti. Este o înfrângere nemeritată. Este a doua oară când Vasluiul ne strică sărbătoarea, păcat de lumea care a venit la stadion în număr mare. Trebuie să ne adunăm şi să câştigăm meciul următor din Cupa României. Ne pare rău că nu am reuşit să învingem, dar s-a văzut că meritam cele trei puncte“, a declarat Mihai Costea. Din păcate, Costea II nu a reuşit în acest sezon să se ridice la nivelul aşteptărilor fanilor, iar accidentarea suferită cu „U“ Cluj pare să-l fi scos de tot din formă. Mihai Costea a fost votat doar de trei la sută dintre suporteri în sondajul de pe site-ul oficial al clubului. Podiumul acestui top arăta ieri astfel: Dina – 20% din voturi, Wobay – 18% şi Gargorov – 15%. Autorul penaltiului ratat pentru Universitatea, Andrei Prepeliţă, a fost apreciat doar de 4% dintre votanţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

18 COMENTARII