22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHagi, lăudat de rivali

Hagi, lăudat de rivali

Preşedintele clubului Fenerbahce, Aziz Yildirim, a afirmat după derbiul de pe teren propriu cu Galatasaray, scor 0-0, că noul tehnician al oaspeţilor, Gheorghe Hagi, a reuşit să strice jocul gazdelor şi că şi-ar fi dorit ca Frank Rijkaard să mai fi fost antrenorul rivalei, informează Takvim.
„Hagi a reuşit să ne strice jocul. Venirea lui a influenţat pozitiv echipa Galatasaray, care a avut împotriva noastră cel mai bun şi mai ambiţios joc din acest sezon. Aş fi vrut să mai fi rămas puţin Rijkaard“, le-a spus Yildirim altor oficiali ai clubului Fenerbahce, la tribuna oficială a stadionului Şukru Saracoglu.
Tehnicianul Gheorghe Hagi a debutat cu o remiză în al doilea său mandat la Galatasaray, scor 0-0, duminică, în derbiul din deplasare cu Fenerbahce, din etapa a 9-a a campionatului Turciei. Galatasaray a jucat mai bine decât o făcuse în ultimele meciuri cu Frank Rijkaard pe bancă şi a ratat mai multe ocazii decât adversara sa, în special prin columbianul Pino.
Hagi a folosit următoarea formulă de joc: Aykut – Sabri, Servet Cetin, Neill, Hakan Balta – Elano (Emre Colak, ‘78), Ayhan, Mustafa Sarp, Cana (Serkan Kurtuluş, ‘66), Misimovic (Barîş Ozbek, ‘56) – Pino.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS