17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu, criticat după meciul cu Sampdoria

Chivu, criticat după meciul cu Sampdoria

Fundaşul Cristian Chivu, legitimat la Inter Milano, a fost criticat de presa italiană după remiza înregistrată în meciul cu Sampdoria (1-1), în etapa a 8-a din Serie A, românul greşind decisiv la golul marcat de Stefan Guberti în minutul 62. Apărătorul a fost înlocuit cu Santon în minutul 78, iar până la urmă gazdele au reuşit să egaleze prin camerunezul Samuel Eto’o în minutul 80. „A greşit decisiv, Cassano i-a furat mingea, iar Sampdoria a înscris. A fost schimbat la puţin timp după eroare“, a scris Datasport despre căpitanul naţionalei României, căruia i-a acordat nota 5.5. „În minutul 62, Cassano a insistat, a pus presiune pe Chivu, iar acesta a greşit. Aşa s-a născut golul celor de la Sampdoria“, a scris Clashfoot.com. „Cassano i-a furat mingea unui Chivu visător, aşa a marcat Sampdoria“, a comentat agenţia calcionews24.com.
La partida de la Milano au asistat 56.415 spectatori, Inter încasând 1.543.000 de milioane de euro din vânzarea tichetelor.
Presa italiană nu l-a menajat nici pe celălalt fundaş român care evoluează în Serie A, Ştefan Radu, de la Lazio, care a greşit în meciul cu Cagliari (2-1), la golul oaspeţilor. Datasport.it i-a acordat lui Radu nota 6 şi a scris că golul oaspeţilor a pornit de pe partea sa. „Radu, presat la limita careului, a greşit, mingea ajungând la Cossu. Imediat a venit golul lui Matri“, menţionează şi cotidianul Il Messaggero.
Calciomercato subliniază, de asemenea, greşeala lui Radu la golul oaspeţilor, iar tuttomercatoweb.com scrie că românul a fost imprecis încă de la începutul jocului şi că practic i-a dăruit mingea lui Cossu, la faza golului de 2-1. Tuttomercatoweb.com l-a notat pe Ştefan Radu tot cu 6.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU