17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAlro vrea să se afirme cu Dinamo

Alro vrea să se afirme cu Dinamo

Dinamo – Alro Slatina
Stadion
„Dinamo“, astăzi, ora 21.00 (Sport.ro).
Formaţii probabile:
Alro Slatina:
Tătaru – Pasăre, Vişa, Kalai, Vodiţă, Edi Stoica, Ene, Dumitra, Precup, Aldea, Badea. Antrenor: Corneliu Papură.
Dinamo: Dolha – Rubio, D.Grigore, Scarlatache, Bordeanu, Torje, Kone, Căt. Munteanu, Adrian Cristea, L. Ganea, Dănciulescu. Antrenor: Ioan Andone.
Vor arbitra: G. Ionescu – Ov. Artene,  D. Hulubei.

Deşi Alro era desemnată echipa gazdă, oficialii clubului din Slatina nu au reuşit să organizeze meciul la Slatina din cauza faptului că stadionul nu avea nocturnă, iar demersurile pentru aducerea unei nocturne mobile au eşuat. Astfel, aluminiştii vor juca partida din optimi la lumina reflectoarelor de pe stadionul „Dinamo“. Elevii pregătiţi de Corneliu Papură au un moral bun, ei fiind neînvinşi de etape bune în campionatul ligii secunde. În ultima partidă jucată, Voinţa Sibiu – Alro 0-0, oltenii au fost spionaţi de un oficial al dinamoviştilor, Ionel Ganea.
Despre meciul de astăzi din „Groapă“, preşedintele executiv al aluminiştilor, Jean Niţulescu, a declarat că jucătorii slătineni au ocazia să se afirme în Capitală. „Avem ocazia să ne facem cunoscuţi în această partidă. Dinamo are prima şansă, asta e clar, însă sperăm să producem o surpriză. Sper să rezolvăm meciul în timpul regulamentar de joc, pentru a nu fie nevoie de prelungiri“, a declarat oficialul lui Alro. Antrenorul „câinilor“, Ioan Andone, a afirmat că Dinamo tratează cu responsabilitate meciul cu echipa din Slatina. „Alro a produs surpriza în faza trecută a Cupei României, evoluează bine şi în campionat. Corneliu Papură face treabă bună acolo şi tratăm partida cu seriozitate. Voi alinia primul «11». Într-un meci de Cupă se poate întâmpla orice. Au câţiva jucători experimentaţi“, a punctat Andone.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU