18.1 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMăcinaţi Vasluiul!

Măcinaţi Vasluiul!

„U“ Craiova – FC Vaslui
Stadion
„Ion Oblemenco“, sâmbătă, ora 20.30 – Digi Sport.
Formaţii probabile:
„U“ Craiova:
R. Stanca – Dănănae, Găman, Ciucă, Bărboianu – D. Stoica – Prepeliţă, Wobay, Gargorov, Dina – Al. Piţurcă. Antrenor: Victor Piţurcă.
FC Vaslui: Kuciak – Milanov, Cînu, Papp, Bălace – Genchev, Burdujan, L. Sânmărtean, Wesley – Adailton, Bello. Antrenor: Viorel Hizo.
Vor arbitra: Cr. Balaj – Z. Szekely şi D. Mudura.

După trei victorii consecutive, în care şi-au „măcinat“ adversarii, alb-albaştrii vor să dea lovitura şi cu FC Vaslui, sperând că, în loc de puncte, le vor umple vasluienilor sacul cu goluri.

Meci important cu FC Vaslui pentru trupa lui Victor Piţurcă, managerul general al Ştiinţei anunţând că, în cazul unei victorii sâmbătă, echipa din Bănie se va înscrie oficial în lupta pentru un loc de cupele europene. „Dacă batem Vasluiul, putem să visăm“, a spus Piţi, care a făcut un apel la spectatori să vină în număr cât mai mare la stadion pentru a susţine Ştiinţa.
După victoria cu CFR Cluj, Viorel Hizo, antrenorul Vasluiului, şi-a propus la rândul său să obţină cele trei puncte, dar a recunoscut că nu va avea viaţă uşoară printre olteni: „Va fi un examen greu pentru noi pentru că Universitatea vine după o serie de rezultate bune. Însă, noi ne-am pregătit intens în această săptămână şi sper ca jucătorii să evolueze cât mai bine în Bănie. Nu ştiu dacă putem vorbi de un derbi al etapei, dar cu siguranţă este un meci important pentru ambele echipe. Prefer să fiu mai rezervat în declaraţii despre această partidă, având în vedere cât au vorbit cei de la Craiova în ultima săptămână. Mai bine vorbim după meci şi lăsăm jucătorii să-şi facă treaba pe teren“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

40 COMENTARII