21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChivu înfruntă englezii pe „San Siro“

Chivu înfruntă englezii pe „San Siro“

Inter Milano primeşte replica lui Tottenham Hotspur în derbiul Grupei A a Ligii Campionilor, iar fundaşul român este anunţat titular.

Cristian Chivu a depăşit o perioadă mai puţin fastă pe care a traversat-o la Inter, iar evoluţiile sale au fost din ce în ce mai bune în ultimele etape din Serie A. În această seară, căpitanul naţionalei României este anunţat titular în meciul pe care Inter îl va juca pe teren propriu cu englezii de la Tottenham Hotspur, într-un duel care ar putea decide câştigătoarea Grupei A a Ligii Campionilor.
Chivu va juca, probabil, pe postul de fundaş stânga, într-un bloc defensiv din care mai fac parte Maicon, Lucio şi Walter Samuel.
Antrenorul italienilor, Rafael Benitez, va înfrunta pentru prima dată o echipă din Anglia, după ce a plecat de la Liverpool.
Spaniolul nu se va putea baza la acest meci pe serviciile atacantului Diego Milito. Nici Esteban Cambiasso nu şi-a revenit complet după o accidentare, în aceeaşi situaţie găsindu-se şi Goran Pandev.
Tottenham a venit ultima dată pe San Siro în 1972, când a făcut 1-1 cu Milan în semifinalele Cupei UEFA şi s-a calificat în ultimul act, după 3-2 în tur.
Inter, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, a câştigat ultimele cinci „bătălii“ jucate pe teren propriu în această competiţie, aşa că le va fi foarte greu englezilor să scoată un rezultat pozitiv pe arena din capitala Lombardiei.
De partea cealaltă, antrenorul Harry Redknapp nu se va putea baza pe Jermaine Defoe şi Palacios, ambii accidentaţi, şi nici pe suspendatul Van der Vaart.

Echipa lui Deac întâlneşte pe Hapoel

Tot astăzi, Schalke 04, echipa la care este legitimat şi românul Ciprian Deac, întâlneşte pe teren propriu formaţia israeliană Hapoel Tel Aviv, în grupa B a competiţiei. Înaintea acestei întâlniri, nemţii au trei puncte şi împart poziţia a doua cu Benfica Lisabona, în timp ce lideră este Lyon cu şase puncte. Hapoel ocupă ultimul loc, fără nici un punct. Deac are şanse minime să joace în această seară cu Hapoel, el nefiind folosit prea des nici la meciurile din Bundesliga.
Cel mai dezechilibrat meci al zilei pare cel de la Manchester, locul unde United primeşte vizita turcilor de la Bursaspor, echipă debutantă în Champions League în acest sezon. În Grupa C, în care se joacă această partidă de pe „Old Trafford“, Manchester şi Rangers au câte patru puncte, Valencia are trei, în timp ce Bursa nu a acumulat niciun punct.
Iată programul tuturor partidelor programate astăzi în Liga Campionilor: Grupa A: Inter – Tottenham, Twente – Werder Bremen; Grupa B: FC Schalke 04 – Hapoel Tel Aviv, Lyon – Benfica Lisabona; Grupa C: Rangers – Valencia, Manchester United – Bursaspor; Grupa D: Panathinaikos – Rubin Kazan, Barcelona – FC Copenhaga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS