22.2 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii, după puncte

Găzarii, după puncte

Mureşul Deva – GM CFR Craiova
Stadion
„Cetate“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
Deva:
Horvat – Coca, Dosan, Gongolea, Câmpean – Sătmar – Bogman, Melcea, Gârlă, Sânmărtean – Dârvaru. Antrenor: Gheorghe Barbu.
Craiova: M. Neagoe – Firoiu, R. Barbu, Cruşoveanu, Buşu – I. Mitroi, D. Oprea, D. Rădoi, C. Niţă – Vigariu, Boroiban. Antrenor: Ionel Gane.
Vor arbitra: Fl. Constantin – Fl. Potora, P. Câmpeanu.

Parcursul şi jocul oscilant pe care l-a etalat divizionara secundă Gaz Metan CFR Craiova în acest sezon nu îi caracterizează pe „Jerry“ Gane şi compania, ţinând cont de faptul că lotul a fost îmbunătăţit comparativ cu anul trecut, când gruparea de la „Depou“ a fost surpriza plăcută a campionatului. Cruşoveanu şi colegii săi vor să demonstreze că rezultatele nefaste cu FC Silvania şi Alro Slatina au fost doar două accidente şi că sunt capabili să depăşească momentul nefast. Un prim pas spre „reabilitare“ ar trebui făcut în disputa cu Mureşul Deva, deplasare în care şi-au propus să obţină măcar un punct. „Vreau un nou început chiar de la meciul cu Deva. Nu există presiune pentru meciul cu Mureşul, pentru că nu este ultima etapă ca să depindem de un rezultat. Rămâne să dovedim că suntem o echipă bună şi să obţinem victoria la Deva. Nu avem nimic de pierdut şi trebuie să arătăm o altă faţă decât cea din a doua repriză cu Slatina“, a spus „Jerry“ Gane. „Principalul“ craiovenilor nu va putea conta nici în această partidă pe Eugen Rioşanu (nerefăcut), dar îl va putea utiliza pe fundaşul Mihnea Firoiu, care a trecut peste problemele medicale apărute după meciul de la Piteşti, cu FC Argeş.
Gruparea de la „Depou“ a primit vineri şi vizita prinţului Dimitrie Ştefan Sturdza, cel mai bun prieten al lui „Jerry“ Gane. Acesta a venit la antrenamentul „găzarilor“, s-a fotografiat cu aceştia, „poruncindu-le“ să facă treabă bună cu Mureşul Deva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU