19.8 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAluminiştii, optimişti

Aluminiştii, optimişti

Alro Slatina – Arieşul Turda
Stadion
„Metalurgistul“, sâmbătă, ora: 11.00.
Formaţii probabile:
Alro Slatina:
Tătaru – Kalai, Vişa, Quist, Vodiţă – E. Stoica, Pasăre, Precup, D. Ene – Bârsan, Sg. Popescu. Antrenor: Corneliu Papură.
Arieşul Turda: Pampea – Ţârcă, Bier, Timar, Văsie – Dolha, Gheţi, Murar, Lăcovişte – Şaim, C. Bucur. Antrenor: Marcel Rusu.
Vor arbitra: I. Roşu – V. Popescu, I. Săvulea.

Alro Slatina şi-a propus să obţină un nou succes pe teren propriu împotriva Arieşului Turda, echipă aflată pe locul 11 în clasament, cu o „zestre“ de opt puncte. Formaţia de la malul Oltului, pregătită de Corneliu Papură şi Daniel Mogoşanu, aflată pe un merituos loc cinci, cu 11 puncte cumulate, are şansa să mai facă un „pas“ spre podiumul seriei de vest, dar pentru asta nu au voie să „rateze“ cele trei puncte, iar ACU Arad să nu piardă derbiul local cu UTA Arad.
Aluminiştii şi-au întărit lotul cu fostul portar al celor de la Minerul Lupeni, fiind vorba despre Marian Mecea, goalkeeper-ul crescut de Universitatea venind gratis datorită faptului că gruparea din Valea Jiului s-a retras din campionat. Preşedintele oltenilor, Jan Niţulescu, a declarat că Mecea a semnat un contract pe doi ani cu formaţia slătineană. „Mecea a semnat cu noi pe doi ani. Încă nu l-am legitimat, dar staff-ul tehnic va beneficia de serviciile sale începând cu etapa următoare. Tătaru poate suferi o accidentare, iar pe Oltean nu ne putem baza şi de aceea ne-am luat măsuri“, a spus Jan Niţulescu.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS