17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii, prieteni până la puncte

Oltenii, prieteni până la puncte

GM CFR Craiova – Alro Slatina
Stadion
„Depou“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
GM CFR: M. Neagoe – Firoiu, R. Barbu, Cruşoveanu, Buşu – I. Mitroi, P. Irimescu, D. Rădoi, C. Niţă – Vigariu, Boroiban. Antrenor: Ionel Gane.
Alro: Tătaru – Kalai, Vişa, Quist, Vodiţă – E. Stoica, Pasăre, Precup, D. Ene – Bârsan, Sg. Popescu. Antrenor: Corneliu Papură.
Vor arbitra: Cr. Dorcioman – C. Florescu, V. Cristea.

Deşi oficialii de la Gaz Metan CFR Craiova şi Alro Slatina sunt prieteni, când vine vorba despre punctele puse în joc în meciurile directe situaţia se schimbă, elocvente fiind declaraţiile de dinaintea confruntării de sâmbătă, de la „Depou“. Ambii tehnicieni au afirmat că vizează victoria, cele trei puncte conferind o stabilitate şi mai mare la nivel de grup, dar mai ales în clasament.
Antrenorul formaţiei craiovene Gaz Metan CFR, „Jerry“ Gane (foto), a afirmat că îşi doreşte ca elevii săi să evolueze cu Alro aşa cum au făcut-o în meciul cu UTA Arad, câştigat cu 4-1. „Este un meci important pentru noi, cu conotaţii specifice, dat fiind că ambele echipe sunt din Oltenia. De aceea poate fi considerat un derbi al regiunii. Eu şi băieţii mei trebuie să arătăm aceeaşi dorinţă de victorie şi aceeaşi determinare ca în jocul cu UTA. Suntem pe o pantă ascendentă, pentru că de două jocuri suntem neînfrânţi, şi trebuie să menţinem acest trend. Respectăm adversarul, dar nu ne temem de el. Sper ca sâmbătă să luăm punctele. Singurul jucător pe care nu mă pot baza este, în continuare, Eugen Rioşanu“, a spus „Jerry“ Gane pentru site-ul oficial al grupării craiovene.
Invitat la GSPTV, „principalul“ formaţiei Alro Slatina, Corneliu Papură, a fost ponderat în declaraţii, dar nu a ascuns intenţia aluminiştilor de a obţine maximum de la acest duel. „Am avut un parcurs bun până acum şi am surprins cu victoriile cu Vasluiul şi cu Petrolul Ploieşti, principala candidată la promovare. Cu toate acestea, noi suntem o echipă nou-promovată şi nu trebuie să uităm asta, obiectivul nostru fiind salvarea de la retrogradare. Cu Gaz Metan CFR va fi un meci frumos, iar cel mai bun va câştiga. Noi sperăm să obţinem maximum posibil la «Depou»“, a spus Papură.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS