16.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportPiţi este deja pe locul doi în Liga I

Piţi este deja pe locul doi în Liga I

Cu 10 din 12 puncte câştigate împotriva reprezentantelor Capitalei şi cu punctaj maxim acasă, Oţelul devine prima echipă ce rămâne trei runde consecutive pe locul întâi şi totodată este prima formaţie ce se distanţează la două lungimi de poziţia a doua.
Cu nouă goluri marcate în ultimele 20 de minute, bănăţenii au adunat 11 puncte şi au urcat pe locul doi, ba, mai mult, ei repetă startul bun realizat anul trecut, atunci când după zece etape erau tot neînvinşi şi cu 20 de puncte.
„Mâna lui Piţi“ a început
să-şi facă simţită prezenţa, acesta bifând a treia victorie din noul mandat în Bănie, succesul urcându-i pe „juveţi“ în primele zece, la doar trei puncte de un loc de cupă europeană.
De Zerbi şi Bastos au dat primele lor goluri în Liga 1. Autogolul lui B. Pătraşcu a fost al treilea al sezonului. Timişoara a rămas singura echipă ce a înscris în toate partidele, la polul opus, Dinamo a încasat gol de la toţi adversarii întâlniţi.
Bilaşco a devenit primul jucător ce a marcat pentru două echipe în ediţia 2010/2011.
În premieră, Julius Wobay a punctat trei partide consecutive în Liga 1.
Eric (Mediaş) conduce în clasamentul golgheterilor cu opt reuşite, brazilianul fiind urmat de Stancu – şapte goluri.
Aproximativ 50.800 de iubitori ai fotbalului au vizionat din tribune cele nouă partide. Craiova este lider detaşat după cinci meciuri acasă, unde înregistrează o medie de 16.600 spectatori/meci.
72 de străini au evoluat în etapa a 10-a, 58 din ei fiind titulari. Au marcat opt goluri şi au încasat 11 cartonaşe galbene.
Cu zece puncte obţinute pentru „Ştiinţa“ şi şapte cu Steaua (trei meciuri), Piţurcă ocupă locul doi în clasamentul tehnicienilor ce şi-au condus echipa cel puţin cinci meciuri în ediţia actuală, el fiind depăşit doar de D. Munteanu, acesta având o medie de 2,20 puncte/meci (10 j), cu puţin superioară antrenorului oltean, 2,13 puncte/meci.
Statistică de
Liviu Manolache

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

17 COMENTARII