30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu, oferit turcilor

Mutu, oferit turcilor

Presa din Turcia a informat că AC Fiorentina l-a oferit pe atacantul român Adrian Mutu clubului Galatasaray Istanbul, la schimb cu brazilianul Elano Blumer, dar această propunere a fost refuzată. Conform jurnaliştilor turci, Elano a plecat în Brazilia, zilele trecute, susţinând că are probleme familiale. Jucătorul ar vrea să plece de la Galatasaray, dar clubul turc nu este dispus să îl cedeze pentru o valoare mai mică decât cea reală.
„Fiorentina, care îl vrea de mult timp pe Elano, a acţionat imediat după ce a auzit de acest haos şi a sunat la uşa clubului Galatasaray. Gruparea italiană l-a oferit la schimb pe atacantul român Adrian Mutu, dar Cimbom a refuzat“, a scris cotidianul Fotomac.
Sursa citată a menţionat că Galatasaray ar putea privi cu interes o astfel de ofertă, dar în cazul în care ar include şi o sumă de bani.
„Se pare că Galatasaray va cere şi două milioane de euro la negocierile care s-ar putea desfăşura în ianuarie. În ceea ce-l priveşte pe antrenorul Rijkaard, acesta este de acord cu venirea lui Mutu“, a notat jurnalul sportiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU