27.8 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, în aşteptarea unui şoc

Pandurii, în aşteptarea unui şoc

Astra – Pandurii
Stadion
„Astra“, astăzi, ora 16.30 (GSP TV).
Formaţii probabile:
Astra:
Grigore – Măţel, Nogo, Goian, Mihalache, Strătilă – Fl. Pătraşcu, Seto, Paulinho, – Fatai, Miranda. Antrenor: Tibor Selymes.
Pandurii: Popa – Matei, Viera, Chiricheş, Grecu – Băcilă, Brata, Voiculeţ, Ilie Iordache  – D. Orac, Apostu. Antrenor: Ionuţ Badea.
Vor arbitra: G. Ionescu – G. Szabo, P. Dimancea.

Meciul cu Astra este considerat de şase puncte, antrenorul Astrei afirmând că Pandurii reprezintă cel mai periculos adversar. În cazul unei înfrângeri a pandurilor, vor fi, probabil, unele modificări la clubul din Târgu Jiu.

„Lanterna roşie“ a campionatului dispută astăzi o partidă extrem de importantă pentru viitorul ei, cât şi pentru soarta conducerii tehnice. Gorjenii întâlnesc o formaţie, Astra, care revine acasă după prima victorie din campionat, 1-0 cu Sportul, în Regie, cele trei puncte obţinute urcând echipa din Ploieşti deasupra liniei de retrogradare. „Dacă nu obţinem un rezultat pozitiv, trebuie să ne punem un semn de întrebare. Trebuie produs un şoc pentru că nu se poate continua“, a afirmat Florin Cîrciumaru, primarul din Târgu Jiu, membru al Consiliului de Administraţie al clubului pentru www.impactingorj.com. „Sunt persoane (la Pandurii, n.r.) care mai mult încurcă decât ajută activitatea în cadrul clubului“, a mai spus primarul gorjean. Pentru întâlnirea de astăzi, antrenorul Ionuţ Badea nu-i poate folosi încă pe Pintilii şi Nasser, suspendaţi.
Antrenorul gazdelor, Tibor Selymes, a spus la conferinţa de presă săptămânală, conform site-ului clubului ploieştean, că „victoria cu Sportul ne-a adus un pic de linişte“, ţinând să adauge: „Dacă nu câştigăm vineri (astăzi, n.r.), ea e practic zero! Trebuie să câştigăm pentru a face un pas mare spre ieşirea din zona minată. Pandurii reprezintă cel mai periculos adversar, care nu are nimic de pierdut şi vine să dea totul în teren. E un meci de şase puncte!“. Mijlocaşul Florin Pătraşcu a declarat: „Ştiam că va fi greu cu Sportul, o echipă ofensivă, şi am pregătit totul în consecinţă. Important e că am luat trei puncte – ştiţi vorba aceea, victoriile aduc victorii – şi abia aşteptăm Pandurii. Sper să o ţinem pe linia asta, să avem atitudine. Cea mai bună calitate e că muncim împreună, că suntem o Echipă“.

Ionuţ Badea: Nu-mi simt postul în pericol

La conferinţa de presă de ieri de la Târgu Jiu, antrenorul Ionuţ Badea a vorbit despre dificultatea întâlnirii de la Ploieşti şi a ţinut să precizeze că nu se teme de nici o măsură a conducerii clubului.
„E o partidă extrem de importantă pentru noi, suntem într-o situaţie dificilă din toate punctele de vedere. Ca pregătire fizică şi tehnico-tactică, pot să spun că loturile celor două echipe sunt comparabile, este importantă deci dorinţa jucătorilor de a demonstra că merită să fie în prima ligă. Nu va fi o partidă uşoară pentru că ambele echipe sunt cu probleme din punct de vedere al punctajului din clasament. Nu este o situaţie disperată, însă pentru noi are o conotaţie şi mai importantă având în vedere meciul pierdut acasă cu Timişoara. E un meci de şase puncte“, a spus Badea, conform mediafax.ro.
Tehnicianul a menţionat că nu-şi simte în pericol postul de antrenor principal al echipei Pandurii: „Nu mi s-a impus nimic, singurul punctaj care mi-l impun eu personal este acela de a câştiga fiecare meci. Nu-mi simt postul în pericol. Pot să spun că e aceeaşi presiune ca la meciul cu Craiova sau înaintea meciului cu Brăneşti sau înaintea oricărui meci pentru un antrenor care se află cu o echipă de maniera în care ne aflăm noi. Nu mă tem de nici o măsură a conducerii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU