17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBölöni, satisfăcut de prestaţia lui Standard

Bölöni, satisfăcut de prestaţia lui Standard

Tehnicianul român Ladislau Bölöni încearcă să-şi aducă echipa, Standard Liege, pe linia de plutire, după ce campioana en-titre a Belgiei a avut un debut de sezon foarte slab. În weekend, trupa din Liege s-a impus pe teren propriu, în faţa lui Lokeren, cu 2-0, graţie golurilor marcate de Witsel (‘24) şi De Camargo (‘25). Standard a acumulat 29 de puncte în 19 meciuri şi ocupă poziţia a şaptea în campionatul Belgiei, la 16 puncte în spatele liderei Anderlecht.
Bölöni s-a declarat satisfăcut de prestaţia campioanei Belgiei în partida cu Lokeren şi a spus la finalul întâlnirii că elevii săi trebuie să îşi recapete încrederea în forţele proprii pentru a se apropia de locurile fruntaşe.
„În prima repriză am evoluat chiar foarte bine. Am marcat două goluri, ne-am apărat exact şi am controlat meciul. După pauză, m-a nemulţumit puţin faptul că nu am înscris şi cel de-al treilea gol, care ar fi închis jocul. După cum ştiţi, încrederea şi moralul vin odată cu victoriile. Este important să avem o atitudine pozitivă şi în următoarea perioadă, deoarece numai aşa avem şanse să salvăm acest sezon“, a afirmat tehnicianul român.
Bölöni a adăugat că îi dedică victoria din weekend unui băieţel de 12 ani care este suporter al formaţiei din Liege.
„După eliminarea din Cupă, un băieţel de vreo 12 ani, care era în compania tatălui său, m-a abordat: «Nu fiţi trist, domnule Bölöni, următorul meci o să îl câştigăm». Nu l-am întrebat cum îl cheamă, dar această victorie i-o dedic lui“, a precizat fostul selecţioner al României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS