8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSăpunaru riscă trei ani de suspendare

Săpunaru riscă trei ani de suspendare

Internaţionalul român al lui FC Porto, Cristian Săpunaru, ar putea fi suspendat trei ani de Liga portugheză după ce la finalul meciului cu Benfica, de duminică, împreună cu coechipierul său Hulk, a bătut un om de ordine.
Potrivit agenţiei NewsIn, presa portugheză a dezvăluit că imediat după finalul partidei cu Benfica, pierdută de Porto, scor 0-1, Săpunaru şi Hulk au avut un conflict cu un om de ordine de la stadionul Da Luz şi l-au lovit pe acesta. Se pare că incidentul a fost surprins de camerele video ale arenei din Lisabona şi ar constitui o probă concretă pentru suspendarea celor doi.
Conform regulamentului, în cazul în care un oficial sau un jucător loveşte o persoană participantă la competiţia respectivă, acesta riscă o suspendare de la 6 luni la 3 ani, dar şi amendă cuprinsă între 2.500 şi 7.500 de euro. Dacă persoana agresată prezintă răni grave, atunci suspendarea poate ajunge până la 6 ani şi 25.000 de euro amendă.
Totuşi, în cazul în care se va dovedi că cei doi nu au făcut decât să răspundă la o agresiune, atunci sancţiunea este mult mai mică, de la două la şase meciuri şi o amendă cuprinsă între 1.250 şi 12.500 de euro. Internaţionalul român în vârstă de 25 de ani a mai fost implicat într-un conflict asemănător în urmă cu o lună, atunci când la revenirea naţionalei din Polonia a bruscat un jurnalist. FRF a decis să-l suspende pe Săpunaru pentru două meciuri şi l-a amendat cu 1.000 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU