12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCinci jucători, out de la Pandurii

Cinci jucători, out de la Pandurii

Conducerea Pandurilor a disponibilizat jucătorii cu apariţii sporadice în teren în prima parte a campionatului. Ionuţ Stancu a strâns 90 de minute în acest sezon şi s-a renunţat la serviciile sale, deşi jucătorului îi expira în vară împrumutul de la Rapid. Stancu revine în Giuleşti fără pretenţii financiare din partea gorjenilor. Nenad Kutlacic, nici un minut jucat, şi Enache Câju, 16 minute au încheiat contractul cu Pandurii în această iarnă. Marko Basara, 55 de minute, şi Ibon Perez Arrieta, 166 de minute jucate, nici un gol marcat în turul campionatului, au fost, de asemenea, disponibilizaţi. Un alt jucător care este de două sezoane la Pandurii şi nu a debutat încă în Liga I pentru gruparea gorjeană, Mădălin Popa, a acceptat diminuarea contractului pentru a continua la Târgu Jiu. „Am renunţat la Stancu, Arrieta, Basara, Câju, caruia îi expriă împrumutul, şi Kutlacic, care îşi termină contractul. Mădălin Popa a acceptat modificarea contractului şi va juca pentru echipa a doua. Dacă va avea jocuri bune poate să fie folosit şi la echipa mare“, a confirmat preşedintele Marin Condescu. Pe lista achiziţiilor există o singură certitudine, atacantul ivorian Kamara, care a semnat pe trei ani cu gruparea gorjeană, acesta primind şi o primă de instalare din partea pandurilor în valoare de 13.000 euro.

Întăriri de la echipa
a doua

Antrenorul Liviu Ciobotariu afirmase după ultima etapă că are nevoie de întăriri în fiecare compartiment, cu excepţia portarilor. Cei din conducrea clubului i-au adus un atacant, dar compartimentul median şi cel de apărare vor fi completate cu jucători de la echipa a doua. „Sunt multe nume noi, jucătorii de la echipa a doua care, cred eu, că vor fi folosiţi şi vor şi confirma, Rada, Pleaşcă, Diaconu, Avrămescu, Vlăduţi, Tătaru plus Kamara. Sunt destui jucători care sper să se integreze în echipă şi să confirme şi cei care se lasă aşteptaţi. Eu l-am văzut pe Pleaşcă într-un meci amical cu Internaţional Curtea de Argeş şi mi s-a părut că face faţă pe postul pe care a fost folosit. Revine şi Tremonti“, a declarat Condescu. Şi Daniel Orac este o opţiune, fotbalistul urmând să se alăture pandurilor la reunirea lotului. „Este o opţiune a lui Orac să vadă dacă se integrează şi vine pe 4-5 ianuarie, dar nu am discutat nimic concret“, a mai spus preşedintele grupării gorjene.

Fără oferte concrete

Mijlocaşul Alexandru Păcurar, golgheterul pandurilor în turul campionatului, cu cinci reuşite, este decis să părăsească gruparea gorjeană în această iarnă. „Într-adevăr, contractul meu cu Pandurii se încheie în 2012, dar asta nu contează pentru că eu am o înţelegere cu domnul preşedinte Condescu. Acesta mi-a promis că mă va lăsa în această iarnă să plec şi sunt sigur că aşa se va întâmpla. Am deja trei ani petrecuţi aici şi trebuie să schimb ceva. Trebuie doar să apară o ofertă din care să câştigăm împreună, şi eu, şi clubul. Nu cred că această ofertă va întârzia prea mult să apară, aşa că şansele ca eu să mai joc la Pandurii sunt foarte mici“, a declarat Păcurar. Condescu este sceptic în privinţa şanselor lui Păcurar de a-şi găsi echipă şi îi recomandă să-şi îmbunătăţească jocul. „Nu avem ofertă concretă pentru nici un jucător. Sunt întrebări, dar asta nu înseamnă că sunt lucruri concrete“, a spus Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS