21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportYoussouf Kamara, trei ani la Pandurii

Youssouf Kamara, trei ani la Pandurii

Ex-piteşteanul Youssouf Kamara (foto) a asistat la jocul dintre Pandurii şi Unirea Alba Iulia, scor 2-0, acesta consultând foaia de joc pentru a face cunoştinţă cu viitorii săi colegi. Kamara a fost adus la cererea  lui Ciobotariu şi, iniţial cele două părţi semnaseră doar un precontract. Aseară, jucătorul a semnat un contract pe trei sezoane cu Pandurii şi oltenii speră să-i ajute în lupta pentru evitarea retrogradării. „Kamara este un jucător pe care l-am dorit. Nu mi-a fost adus de conducere. L-am dorit eu pentru că mi se pare un jucător de calitate, a marcat multe goluri la FC Argeş“, a spus antrenorul Liviu Ciobotariu.
Alături de Karama, Ciobotariu va beneficia din retur şi de serviciile unui alt jucător de profil ofensiv, brazilianul Thiago Tremonti, operat în urmă cu trei luni în zona inghinală. „Thiago se întoarce în 2010, face antrenamente la echipa din oraşul lui şi vine 100 % pregătit“, a spus Cardoso. Alte nume vehiculate pentru întărirea atacului grupării gorjene în retur sunt cele ale foştilor panduri Alexandru Piţurcă şi Daniel Orac.

Stromajer a terminat turul cu regrete

Jaka Stromajer a dedicat singurul gol marcat pentru Pandurii în turul campionatului prietenei sale. „S-a terminat şi cu ghinionul meu şi cu al echipei. Pot să spun că sunt bucuros pentru toată echipa că am reuşit să câştigăm cu Unirea. Mergem în vacanţă mai liniştiţi acum, că am reuşit o victorie. Pot să spun că a venit Moş Crăciun mai devreme. Pentru mine sigur a venit. E un gol pentru prietena mea“, a declarat Stromajer. Simţindu-se în formă, slovenul regretă că s-a încheiat prima parte a campionatului cu un bilanţ ruşinos pentru un atacant, un singur gol marcat în 1.269 de minute jucate pentru Pandurii. „E cam puţin un gol pentru mine în acest tur, dar e bine că am marcat măcar un gol. Am zis că trebuie să sparg ghinionul acesta şi am reuşit să înscriu un gol foarte frumos. Şi Popete a dat o pasă foarte bună. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu noi, cei din atac, în acest tur, dar eu pot să vorbesc doar pentru mine şi cred că am avut ghinion. Am spart acum ghinionul şi o să dau mai multe goluri de acum înainte. Îmi pare rău că s-a încheiat turul acum pentru că puteam da mai multe goluri“, a mai spus Stromajer.

„Ciobi“, confirmat
cu întârziere

Deranjat de articolele din presă ce scoteau în evidenţă rezultatele nesatisfăcătoare ale antrenorului Liviu Ciobotariu înaintea jocului cu Unirea Alba Iulia, preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a reacţionat, confirmându-l în funcţie pe tehnician, indiferent de rezultatul ultimului joc al turului. Condescu a luat atitudine abia după ce echipa a câştigat jocul cu Unirea Alba Iulia şi nu înainte, cum ar fi fost normal. „Şi dacă pierdea cu 10-0 nu-l dădeam afară pe Ciobotariu. Nu ştiu de unde a apărut această speculaţie, care nu este deloc adevărată. Aşa s-a făcut o presiune în presă asupra antrenorului pe care nu o înţeleg“, a spus Condescu. Acesta este nemulţumit de faptul că Pandurii a ratat victoriile pe teren propriu cu Internaţional, Oţelul şi Gloria Bistriţa, primele două în mandatul lui Sorin Cîrţu, iar ultimul sub comanda lui Ciobotariu. „Am avut posibilitatea să mai avem opt puncte în clasament, dar din neatenţie le-am ratat. Dacă nu am fi pierdut meciurile cu Internaţional, Oţelul şi două puncte în partida cu Bistriţa eram acum pe un loc liniştit. Vă închipuiţi unde eram cu cele opt puncte în plus?“, a declarat Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS