13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Găzarii“ au mai bifat un egal

„Găzarii“ au mai bifat un egal

Gaz Metan CFR Craiova    0
Jiul Petroşani    0
Stadion
„Depou“, spectatori: 1.000.
Gaz Metan: Vulpescu – Buleică, Irimescu, Cruşoveanu, Preda – Vigariu (‘74, Niţă), Pătrană, Neacşa (‘57, Chivu), D. Rădoi – Crăciun, Trifu. Antrenor: Ionel Gane.
Jiul: Hotoboc – Şerban, S. Nogo, Pintilii, Scărlătescu – Antohi (‘39, Răduţoiu), M. Gheorghe, Parfenie, Pîrvu – Apetrei, M. Ilie (‘84, Ciochină). Antrenor: Toni Sedecaru.
Au arbitrat: S. Tarcea – G. Bârjac, Fl. Potora.

Gaz Metan CFR Craiova a mai reuşit un rezultat de egalitate, scor 0-0, în faţa celor de la Jiul Petroşani. Pentru formaţia craioveană acesta a fost al şaptelea meci fără înfrângere, dintre care patru remize, trei dintre ele terminându-se cu un scor „alb“. „Prima parte a jocului a fost echilibrată, cu ocazii de ambele părţi. În schimb, a doua repriză am dominat-o în totalitate, am avut două ocazii mari de a marca, prin Trifu şi Crăciun, dar n-am reuşit să le fructificăm. Nu am fost inspiraţi să găsim soluţia să înscriem, iar ei au reuşit să închidă jocul şi să obţină un punct, adică exact ceea ce şi-au propus. Am pierdut două puncte de care aveam mare nevoie. Suntem neînvinşi de multe etape, dar acest egal nu mă satisface. Când scoţi un punct afară e bine, dar acasă trebuie să învingem“, a spus tehnicianul „găzarilor“. În următoarea rundă, ultima a turului, Gaz Metan CFR Craiova va juca pe terenul liderei, UTA Arad, partida fiind programată sâmbătă, de la ora 20.00 (Sport.ro). „Vrem să terminăm cu bine acest tur de campionat. Nu ne sperie gândul că jucăm împotriva celei mai bune echipe din serie, la Arad mergem cu gândul la victorie. Am jucat de la egal la egal cu toate pretendentele la promovare şi consider că putem să câştigăm cu UTA. Avem valoare şi suntem capabili de lucruri frumoase“, a punctat „Jerry“ Gane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS