17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea - victorioasă, Neagoe - criticat!

Universitatea – victorioasă, Neagoe – criticat!

Oltenii au învins „lanterna roşie“, dar finanţatorul Universităţii, preocupat mai mult de scandările suporterilor, i-a reproşat antrenorului Neagoe schimbările neinspirate făcute după pauză.

Echipa Ceahlăul, aflată cu un picior în Liga a II-a, a venit în Bănie cu obiectivul mărturisit de a nu pierde meciul cu Craiova, o formaţie destul de bulversată de eliminarea din Cupa României şi cu multe probleme de efectiv. Absenţele unor titulari, miza uriaşă a partidei, tribunele aproape goale au creat, din start, un fel de handicap elevilor lui Eugen Neagoe. Partida a avut o desfăşurare similară celei din urmă cu un an şi jumătate, când moldovenii au retrogradat în Bănie, la capătul unui meci în care s-au bătut singuri, ca să zicem aşa, golul victoriei Craiovei fiind un autogol (Pecha) înscris în minutul 85. Luni, Ceahlăul a pierdut exact ca în acea partidă din 2008, când a retrogradat, doar că acum golul victoriei l-a marcat un jucător „oltean“, Vali Badea (’87).

Neagoe: Am primit
foarte uşor două goluri

Antrenorul Ştiinţei a explicat situaţia reală în care s-a disputat acest meci cu o presiune foarte mare. „Ne-am propus să începem jocul foarte bine, să înscriem foarte repede, am reuşit acest lucru. Dar, din păcate, am şi primit un gol la o fază fixă destul de uşor şi s-au schimbat datele problemei. Până la final a fost bine că am reuşit să câştigăm. Sunt trei puncte foarte importante pentru noi. Sper ca în continuare să ne putem baza şi pe jucătorii care au fost accidentaţi. Nu ştiu dacă îşi vor reveni toţi până sâmbătă, dar cel puţin să contăm pe doi – trei, pentru că avem mare nevoie de ei. Întotdeauna trebuie să crezi. Eram conştient că putem să marcăm. Aveam forţa necesară, aveam cinci jucători care erau în proporţie de 80 la sută pe profil ofensiv şi speram până în ultimul moment. Aşa cum s-a întâmplat în meciul cu Urziceni, care a înscris în minutul 93, şi noi trebuie să sperăm la fiecare joc că putem să marcăm şi în minutul 93 – 94.
Am primit foarte uşor două goluri (…) Trebuie să conştientizăm odată pentru totdeauna că nu putem să mergem în fiecare joc să primim gol. Trebuie să fim mult mai responsabili pe faza defensivă. Fazele fixe trebuie să le tratăm cu mare responsabilitate. Eu, de când am venit, am lucrat foarte mult la fazele fixe, pe cea defensivă şi cea ofensivă. Probabil nu suntem atât de concentraţi cum ar trebui“, a afirmat „Geană“ pe site-ul clubului alb-albastru.

Mititelu: Neagoe a făcut ca meciul să fie mai greu

Finanţatorul Universităţii l-a găsit vinovat de jocul mai slab al echipei din al doilea mitan pe antrenorul Neagoe. „Trebuie să punctez că nici antrenorul nu prea a fost inspirat. Eu zic că, în repriza a doua, Neagoe a făcut ca meciul să fie mai greu. Oricum, unii jucători traversează o perioadă mai puţin fastă. Florin Costea are o mică problemă la genunchi, care îi reduce din randament. Mai sunt vreo doi – trei jucători care au intrat luni în teren şi au fost la limita indisponibilităţii“, a spus Adrian Mititelu după meci.

Florin Costea
se operează la iarnă

Golgheterul Ligii I, Florin Costea, are unele probleme la genunchiul stâng (ciupitură la menisc), problemă care ar fi necesitat o intervenţie chirurgicală, dar „briliantul “ Craiovei a refuzat.
„Mă operez la iarnă, nu acum! Vreau să joc şi ultimele meciuri din acest tur, simt că pot! Mi-am propus să dau cât mai multe goluri în acest an!“, a spus Florin, conform craiovamaxima.ro. De câteva etape, el evoluează cu un bandaj pe genunchiul piciorului stâng.Altfel, Florin Costea a intrat în atenţia unor cluburi din Spania, el fiind urmărit la meciul din sferturile Cupei României, Universitatea – CFR Cluj, de doi impresari spanioli, care au venit pe „Ion Oblemenco“ însoţiţi de Adrian Ilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

25 COMENTARII