19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportElevii lui Artimon intră în mină

Elevii lui Artimon intră în mină

Minerul Lupeni – CSM Vâlcea
Stadion „Minerul“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
Minerul:
Ciucă – Cl. Ban, Ad. Cîmpean, Pocean, Neacşu – G. Luca, Daj, Omoduemuke, R. Cristian – Gideon, Mihalcea. Antrenor: Iosif Rus.
CSM Vâlcea: Perianu – Pasăre, C. Dinu, Deaconescu, Goge – I. Popa, Dandea, Sg. Popescu, R. Dobre – Roman, Boroiban. Antrenor: Alin Artimon.
Vor arbitra: M. Constantin – C. Guloiu, G. Bârjac.

CSM Vâlcea joacă sâmbătă un meci foarte important din acest tur de campionat, pe terenul „minerilor“ din Lupeni, formaţie care cedează foarte greu puncte în faţa propriilor fani. Vâlcenii sunt la minus cinci în clasamentul „adevărului“ şi un eventual rezultat pozitiv ar avea darul de a linişti apele în Zăvoi. De partea cealaltă, gazdele sunt pe locul 12 al clasamentului cu minus trei la „adevăr“ şi orice punct pierdut pe propriul teren îi apropie mai tare de retrogradare. În mod normal, tehnicianul formaţiei CSM Vâlcea, Alin Artimon, nu va face modificări în unsprezecele de start care în runda precedentă a câştigat clar cu CS Otopeni. Meciul va avea o însemnătate aparte pentru vârful vâlcenilor, Laurenţiu Boroiban, care a jucat în returul campionatului trecut la Lupeni, sub formă de împrumut, dar care a prins în rare ocazii echipa. În meciurile jucate în sezonul trecut, cele două formaţii şi-au împărţit victoriile. Vâlcenii s-au impus în Zăvoi cu 4-0, dar au cedat în deplasare cu 1-3. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS