28.4 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSteaua, Dinamo şi CFR se bat pe Brănescu

Steaua, Dinamo şi CFR se bat pe Brănescu

Portarul Laurenţiu Brănescu are numai 15 ani, dar este curtat de cluburi mari din primul eşalon.

Laurenţiu Brănescu a debutat în Liga a II-a la gruparea din Zăvoi în acest campionat şi este selecţionat la trei loturi naţionale: Under 18, Under 17 şi Under 16. Brănescu are o statură impresionantă, 1,93 metri, este poreclit de coechipieri „Păsărilă“ şi despre el se spune că va fi titular de drept la naţionala mare peste numai câţiva ani. Acum câteva luni, portarul vâlcean a fost dorit la Politehnica Timişoara, dar tratativele dintre Marian Iancu şi conducerea echipei din Zăvoi nu s-au finalizat. Se pare că formaţia bănăţeană are şi acum o ofertă scrisă pentru Laurenţiu Brănescu.

„Nu ne interesează
ofertele din prima ligă“

Conducerea formaţiei oltene spune că multe cluburi puternice şi-au manifestat interesul pentru Brănescu. „Nu ne interesează ofertele venite din Liga I. L-ar vrea Timişoara, Steaua, Dinamo sau CFR Cluj. Laurenţiu Brănescu va pleca în străinătate, dacă va fi să plece. Încă nu am ajuns să discutăm despre o sumă, dar este clar că pentru noi va fi cel mai bun transfer din istorie din punct de vedere financiar. Oricum, eu cred că Brănescu este un fotbalist de valoare, care va juca în curând la o echipă cu nume. Are numai 15 ani, vă daţi seama cât poate să crească în valoare în următorii ani“, a declarat Florin Verigeanu, directorul general al echipei din Zăvoi.  

Aşteaptă răspunsul
de la Aston Villa

Laurenţiu Brănescu este în prezent la lotul naţional Under 16 şi tocmai s-a întors din Anglia, acolo unde a dat probe de joc la Aston Villa, formaţie care s-a clasat pe locul şase în ediţia trecută a campionatului. „Nu i-au dat un răspuns, dar au spus că-l vor urmări atent în perioada următoare. Mai sunt şi alte echipe din străinătate care se interesează de el“, a completat Verigeanu. Interesant este că încă un portar vâlcean, Alin Bucuroiu, este legitimat la o formaţie din străinătate, Udinese.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU