18.4 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportYoussouf Kamara, doi ani atacant la Pandurii

Youssouf Kamara, doi ani atacant la Pandurii

Clubul Pandurii Târgu Jiu şi-a asigurat serviciile atacantului Youssouf Vassanogo Kamara de la FC Argeş. Kamara a venit la gruparea gorjeană din postura de jucător liber de contract şi a semnat un angajament valabil două sezoane.
„E un jucător pe care îl urmărim de mult timp şi suntem bucuroşi că am reuşit să-l aducem. Vrem să-i creăm toate condiţiile lui Ciobotariu. Acum e rândul lui să ne arate că se poate mai mult“, a declarat Viorel Temelescu, managerul pandurilor. Kamara a mai evoluat înainte de a veni în România pentru ASEC Mimosas, AC Bellinzona şi Napoli.

Cardoso l-a „întâlnit“
pe Ronaldo

Cazaţi la hotelul Ruia din Poiana Braşov, stabiliment ce-i aparţine fostului internaţional Adrian Ilie, pandurii au putut admira galeria cu trofee şi fotografii a „Cobrei“ din perioada sa de glorie. Brazilianul Cardoso a fost surprins să-l descopere pe Ronaldo într-o fotografie, fostul star al naţionalei cariocas fiind oaspetele hotelului în urmă cu şapte ani, când a evoluat cu Inter Milano la Braşov în cupele europene. Directorul hotelului Ruia i-a arătat lui Alexandre Cardoso mai multe fotografii ale jucătorilor care evoluau în 2002 la Inter Milano. De asemenea, Cardoso s-a bucurat împreună cu Mingote de prima zăpadă a anului, încingând o bătaie cu bulgări. Alexandre Cardoso a văzut pentru prima dată zăpadă în România, în 2008, când a fost transferat la Pandurii Târgu Jiu. Dacă aseară pandurii s-au „bătut“ cu braşovenii în Liga I, astăzi preşedintele Marin Condescu se duelează în zaruri cu Gigi Neţoiu, într-un meci de table transmis de sport.ro de la ora 19.00. Condescu se pregăteşte de o lună pentru marele meci, partenerul său de antrenament fiind Adrian Ilie. „M-am antrenat. De o lună şi ceva fac antrenamente, cel mai des cu Adi Ilie. Sper să am noroc“, a spus Condescu. Adept al stilului ofensiv, şeful pandurilor nu cheltuieşte banii pe jocurile de noroc, pariind doar 100 de lei pe linie. „Sunt foarte ofensiv, dar nu aş paria mai mult de 100 de lei pe linie. Mi-aş sparge capul dacă aş pierde bani la jocurile de noroc“, a mai spus Condescu la sport.ro.

Cîrţu, optimist

Cu Sorin Cîrţu pe banca tehnică, Pandurii Târgu Jiu nu s-a clasat mai jos de locul 11 în acest sezon. Fostul tehnician susţine că gorjenii sunt capabili să îndeplinească obiectivul în acest sezon. „Cred că echipa trebuie să rămână în obiectiv, între locurile 6-10. Mai aproape de şase, un loc-două“, a spus Cîrţu. „Sorinaccio“ crede că gorjenii pot obţine cel puţin nouă puncte până la finalul turului. „Sunt nişte meciuri accesibile, nouă puncte pe care le poţi lua cu Bistriţa, Poli Iaşi şi Alba Iulia“, a mai declarat fostul tehnician.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS