16.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii, în căutarea punctelor

Vâlcenii, în căutarea punctelor

CSM Vâlcea – FCM Târgu Mureş
Stadion
Municipal, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
Vâlcea:
Rusandu – Pasăre, Deaconescu, C. Dinu, Goge – I. Popa, Dandea, Sg. Popescu, G. Roşca – R. Dobre – Boroiban. Antrenor: Alin Artimon.
Târgu Mureş: Steţca – Maghici, Bălău, Gongolea, Szilagy – M. Pop, Lupuţ, Stere, Biţiş – Gheju, Prodan. Antrenor: Cosmin Bodea.
Vor arbitra: Al. Deaconu – Ed. Crângaşu, V. Marinescu.

CSM Vâlcea şi FCM Târgu Mureş au avut un parcurs aproape identic în ediţia trecută a campionatului. Au avut ca obiectiv promovarea în primul eşalon, dar au capotat spre finalul campionatului. Ambele şi-au anulat şansele în aceeaşi etapă, atunci când oltenii şi ardelenii au cedat cu scoruri identice, 0-3, pe propriul teren cu UTA Arad, respectiv Mureşul Deva. Înainte de această etapă, trupa antrenată de Alin Artimon este pe poziţia a opta a clasamentului, cu 15 puncte, în timp ce oaspeţii sunt pe poziţia a patra, la un singur punct distanţă de lidera FC Argeş Piteşti. Vâlcenii sunt pe val, însă, şi vin după o victorie în deplasare, la Deva, în timp ce oaspeţii nu au un moral foarte bun după ce au pierdut pe propriul teren cu Dacia Mioveni. Artimon nu va putea conta pe Roman, Voinea şi Vişa, toţi trei accidentaţi, şi va fi nevoit să improvizeze, din nou, în atac, acolo unde Boroiban va fi vârf împins, iar cel mai probabil Răzvan Dobre puţin mai în spate. În linia de fund, locul lui Vişa va fi luat de Mihai Deaconescu. Interesant este că FCM Târgu Mureş a mai evoluat în Zăvoi în acest campionat, chiar în etapa de debut, dar nu contra vâlcenilor, ci a piteştenilor de la FC Argeş, care aveau terenul suspendat şi pe care au reuşit să-i învingă. În ediţia trecută a campionatului, cele două formaţii au remizat la Râmnicu Vâlcea, 1-1, ardelenii reuşind să se impună la limită, 1-0, pe propriul teren. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS