21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRaţ: Jucăm pentru viitorul nostru

Raţ: Jucăm pentru viitorul nostru

Chiar dacă România nu mai are şanse de calificare la CM 2010, fundaşul Răzvan Raţ a spus că tricolorii sunt motivaţi pentru meciul cu Serbia. „Sigur că ar fi fost frumos să avem şanse de calificare, dar aşa a fost să fie. Nu ne rămâne decât să luptăm pentru România, pentru noi, pentru viitorul nostru la echipa naţională, pentru a nu cădea din urna a doua valorică. În concluzie, sunt suficiente motive să fim motivaţi pentru un rezultat favorabil contra Serbiei“, a spus jucătorul echipei ucrainene Şahtior Doneţk. Raţ a adăugat că joacă de fiecare dată cu inima pentru România, indiferent de miza partidelor, caracterizându-se ca fiind „un patriot convins“. „De fiecare dată când sunt convocat, joc pentru România cu inima. Nu vreau să par lipsit de modestie, dar sunt un patriot convins. E un sentiment unic să îmbraci tricoul echipei naţionale. Am evoluat în multe partide importante cu echipa de club, finala Cupei UEFA, Supercupa Europei, jocuri foarte importante în Champions League, însă nimic nu se poate compara cu un meci pentru ţara mea“, a precizat fotbalistul român.
Jucătorul a făcut o comparaţie între antrenorii săi, Mircea Lucescu (Şahtior Doneţk) şi Răzvan Lucescu (naţionala României), declarându-se încântat că are ocazia să lucreze cu cei doi tehnicieni.
„Sunt doi antrenori diferiţi, însă cu acelaşi obiectiv: performanţa. Răzvan are toate şansele să-şi depăşească tatăl. E doar la început şi are în faţă mulţi ani pentru a acumula rezultate mai importante ca nea Mircea. În ceea ce mă priveşte, sunt mândru că pot lucra la acest nivel cu Mircea Lucescu, la echipa de club, şi cu Răzvan Lucescu, la naţională“, a afirmat Raţ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS