15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSalt considerabil pentru Gallovits

Salt considerabil pentru Gallovits

Tenismana Edina Gallovits a avansat 21 de locuri în
ierarhia WTA, până pe poziţia 93, datorită semifinalei de la Budapesta, în timp ce Sorana Cârstea se menţine pe locul 29, conform topului dat publicităţii ieri de site-ul oficial al forului internaţional. Raluca Olaru a urcat şi ea două locuri, până pe 59, în timp ce Monica Niculescu a rămas pe 73. Semifinalista de la Biarritz, Alexandra Dulgheru, a avansat şi ea zece locuri, până pe 75. În ierarhia de dublu, cel mai bine clasată este Monica Niculescu, ea ocupând locul 30, cu o poziţie mai sus faţă de săptămâna trecută. Sorana Cârstea a coborât un loc, până pe 39.
În această săptămână are loc Open-ul de la Praga, dotat cu premii în valoare de 220.000 de dolari, unde România are trei reprezentante, Raluca Olaru, Alexandra Dulgheru şi Monica Niculescu.
La turneul de la Palermo, dotat cu premii în valoare de 220.000 de dolari, pe tabloul principal de simplu este prezentă Edina Gallovits, iar la dublu Irina Begu va face pereche cu iberica Marta Marrero.

Hănescu a coborât şapte locuri

În clasamentul masculin tenismanul român Victor Hănescu ocupă locul 33 în clasamentul ATP, cu şapte locuri mai jos faţă de săptămâna precedentă, în timp ce lider este elveţianul Roger Federer.
Celălalt român din Top 100, Victor Crivoi, a rămas tot pe locul 85, ca şi săptămâna trecută. În primele zece locuri ale ierarhiei a avut loc o singură schimbare, Andy Roddick urcând pe poziţia cinci, în locul argentinianului Juan Martin Del Potro, care a coborât pe şase.
În clasamentul de dublu, Horia Tecău ocupă locul 65, cu şase poziţii mai jos faţă de săptămâna precedentă, el fiind singurul român din Top 100.
În această săptămână are loc turneul Catella Swedish Open, la Bastad, dotat cu premii în valoare de 450.000 de dolari, la care va participa şi Victor Crivoi.
Alt turneu care se desfăşoară în această perioadă este Mercedes Cup, la Stuttgart, dotat cu premii în valoare de 450.000 de dolari, la care va participa şi Victor Hănescu. La dublu, Hănescu va face pereche cu Horia Tecău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS