24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMeci de vacanţă în Zăvoi

Meci de vacanţă în Zăvoi

CSM Vâlcea    1
FCM Târgu Mureş    1

Stadionul „Municipal“, spectatori: 200.
Au marcat: Vişa ‘41 / Stere ‘8.
CSM Vâlcea: Perianu – Mihuţ (‘81, Vătavu), C. Dinu, Vişa, Goge – D. Orac, Săceanu, Gârlă (‘87, Dandea), Dobre – Câju, Disney (‘59, I. Popa). Antrenor: Alin Artimon.
Târgu Mureş: Botoşer – Maghici, Lupuţ, Gongolea, Turcu – Antal, Peţeleanu, Stere, Benga (‘69, Caim) – Vancea (‘89, Szilaghi), Astafei (‘70, M. Bălan). Antrenor: Cosmin Bodea.
Cartonaş roşu: Gongolea ‘68.
Au arbitrat: M. Bordean – E. Ungureanu, I. Szekely.

CSM Vâlcea şi FCM Târgu Mureş s-au întâlnit pe stadionul din Zăvoi într-o partidă fără miză. Ambele formaţii rataseră obiectivul de promovare şi veneau după rezultate negative, dar mai puteau spera doar la o clasare pe podium la finalul campionatului. Pe o ploaie mocănească, numai 200 de spectatori au fost prezenţi la meciul elevilor lui Alin Artimon, atmosfera fiind animată doar de galeria oaspeţilor, gălăgioasă pe tot parcursul întâlnirii.
Ardelenii au început întâlnirea mai bine şi s-au mutat în jumătatea oltenilor încă de la debut. Eforturile elevilor lui Bodea au fost răsplătite încă din minutul 8, atunci când Stere a şutat plasat din interiorul careului şi l-a învins pe Perianu. Vâlcenii s-au trezit şi au fost aproape de egalare la şuturile lui Săceanu (‘12, ‘18), ambele ratând, de puţin, ţinta. În minutul 41, după o lovitură liberă, fundaşul Bogdan Vişa a fost omul în plus al CSM-ului în careul advers şi a pus latul de la patru-cinci metri de poarta adversă, egalând situaţia pe tabelă.
În partea a doua a întâlnirii, Orac (‘48) şi Astafei (‘64) au semnat singurele oportunităţi clare de gol, o parte dintre cei 200 de spectatori părăsind tribunele stadionului din Zăvoi. În ultimele 22 de minute, ardelenii au jucat în inferioritate, după eliminarea pentru două galbene a lui Gongolea, dar CSM Vâlcea nu a avut puterea să forţeze victoria. În cele din urmă, a fost 1-1, iar oaspeţii au trecut pe locul trei al clasamentului, graţie rezultatelor din meciurile directe. Internaţional Piteşti a pierdut pe propriul teren, 1-2, cu FC Bihor Oradea, dar şi pentru vâlceni, şi pentru târgmureşeni este prea târziu pentru a începe o eventuală cursă de urmărire, cu doar două etape înainte de final.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS