21.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJuande Ramos, încrezător în revirimentul galacticilor

Juande Ramos, încrezător în revirimentul galacticilor

Suporterii formaţiei Real Madrid sunt furioşi pe conducerea clubului din cauza prestaţiei slabe pe care echipa „galactică“ a avut-o în prima jumătate a sezonului. Eliminată din Cupa Spaniei, însă calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor (unde va întâlni echipa engleză FC Liverpool), Real Madrid este a cincea în clasamentul din Primera Division, având 29 de puncte acumulate în 16 etape, cu 12 mai puţine decât lidera FC Barcelona. În runda următoare (3-4 ianuarie 2009), Real va primi vizita formaţiei Villarreal, clasată a şasea, cu acelaşi număr de puncte.
Tehnicianul „galacticilor“, Juande Ramos, a afirmat că, în ciuda perioadei dificile prin care trece echipa madrilenă, aceasta îşi va reveni şi va obţine rezultate pe măsura pretenţiei fanilor săi.
„Echipa traversează o perioadă complicată, dar eu sunt optimist şi iubesc provocările. Sunt sigur că situaţia noastră se va ameliora. Ne aflăm abia la jumătatea sezonului. Mai avem timp să obţinem multe realizări şi, mai ales, să aducem satisfacţii suporterilor noştri“, a spus antrenorul iberic.
Juande Ramos (foto) a fost concediat recent de gruparea engleză Tottenham Hotspur, după care a fost angajat de Real Madrid pentru a-l înlocui pe germanul Bernd Schuster, demis pe 9 decembrie. De la sosirea sa pe banca madrilenilor, fostul antrenor al echipei FC Sevilla a câştigat două meciuri (3-0 cu Zenit Sankt Petersburg, în Liga Campionilor, şi 1-0 cu Valencia, în campionat), dar a pierdut pe terenul rivalei FC Barcelona, scor 0-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS