15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii mai vor doar un atacant

Oltenii mai vor doar un atacant

Campania de achiziţii a Ştiinţei din această iarnă nu va fi spectaculoasă, finanţatorul echipei anunţând încă o dată, la emisiunea „Granzii Ligii“ de la GSP TV, că se va baza pe jucătorii din propria pepinieră. „Dacă ne uităm în mass-media, toată lumea caută vârfuri ideale. Cred că acel vârf ideal îl găsim tot în curtea noastră. Eu sper totuşi să aducem un jucător în atac, suntem în discuţii. Spun acum pentru toţi suporterii că vom aduce unul, maximum doi fotbalişti, pentru că nu pleacă nimeni. Asta este politica mea la Craiova şi nu cred că aducerea unui jucător cu nume este o soluţie. Avem o politică de dezvoltare pe termen lung. Anul acesta vrem o calificare în Cupa UEFA, anul viitor vrem să mergem în UEFA şi mai uşor, iar peste trei ani vrem campionatul“, a afirmat Mititelu. Unul dintre jucătorii aflaţi în vizorul Universităţii a fost ex-bistriţeanul Lucian Sînmărtean, la care s-a renunţat pentru că „are probleme medicale şi după ce i-am făcut o radiografie, am constatat că avem fotbalişti pe postul lui“, după cum a precizat Mititelu.

Acesta speră ca în 2009 echipa să fie ferită de ghinioane, deşi spune că se aşteaptă la un retur în care arbitrajele nefavorabile Ştiinţei vor lua amploare. „Cred că a fost un tur reuşit pentru noi, însă, dacă ar fi să analizăm ceea ce s-a întâmplat pe teren, lucrurile puteau să stea mult mai bine. Am avut o mare neşansă. Ţine de experienţă, ţine şi de regulile nescrise ale fotbalului. Sperăm că s-au terminat ghinioanele şi vom avea, în sfârşit, ce merităm, iar returul va face dreptate în privinţa discrepanţei dintre jocul Universităţii şi locul din clasament. Va fi însă greu cu arbitrajele, dar eu cred că, în ciuda lor, o să ne clasăm în primele trei-patru echipe. Sper să nu fie chiar atât de grele arbitrajele încât să ne îndepărteze de obiectiv, pentru că vă spun eu că în Craiova va fi o revoluţie mai mare decât la Timişoara“, a adăugat Mititelu. Patronul oltean crede că toate amenzile şi arbitrajele ostile se trag de la meciul cu Ceahlăul din ultima etapă a sezonului trecut, când victoria oltenilor a dus la retrogradarea nemţenilor.

Mititelu nu se mai declară încântat nici de prezenţa jucătorilor Ştiinţei la echipele naţionale. „Faptul că sunt tot mai mulţi jucători la naţională reprezintă o mândrie pentru noi, dar, de fapt, aceste convocări ne fac mai mult rău. Noi creştem fotbalişti pentru naţională, dar Federaţia, de fiecare dată când ne prinde, ne toacă. Mie îmi dă amenzi, arbitrii ne nenorocesc şi noi ne alegem decât cu munca, iar alţii cu foloasele“, s-a plâns finanţatorul grupării din Bănie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII