10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFlorin Costea a semnat din toate unghiurile

Florin Costea a semnat din toate unghiurile

„Briliantul“ Craiovei a făcut cu greu faţă asaltului suporterilor, care i-au solicitat sute de autografe în ultima zi a campaniei „Surpriză pentru fani“.

Peste 300 de suporteri ai Ştiinţei au venit ieri la magazinul oficial al clubului pentru a se întâlni cu idolul lor Florin Costea. Aceştia aproape că s-au călcat în picioare pentru a smulge un autograf sau pentru a se fotografia cu „Briliantul“ din Bănie. Decarul Universităţii a încercat să mulţumească pe toată lumea, inclusiv pe cei mai pretenţioşi dintre fani. Aşa s-a întâmplat atunci când Florin a fost solicitat de unul dintre admiratori să-i acorde nu mai puţin de 15 autografe, pentru prietenii şi rudele care nu au putut ajunge la magazinul clubului.
Unul dintre suporteri a venit cu copilul de nici un an pentru a se fotografia alături de fotbalist. „Am făcut scurtă la mână dând autografe. Nu mă aşteptam să fie atâţia suporteri, le mulţumesc mult că au venit. Vreau să îi mulţumesc pe toţi cu evoluţiile mele în anul viitor. A fost foarte frumos, ei au fost în număr foarte mare şi sper să se repete în fiecare an această campanie“, a declarat Florin Costea. Acesta a fost salvat pe finalul întâlnirii cu fanii de fratele său, Mihai, care a venit la magazinul clubului pentru a prelua o parte din sarcinile lui Florin.

Moş Crăciun, lăsat pe tuşă

Tot ieri, Universitatea Craiova şi-a premiat juniorii, aceştia primind din partea lui Moş Crăciun dulciuri, echipament sportiv cu însemnele clubului oltean şi mingi. Festivitatea a avut loc la stadionul „Ion Oblemenco“. Tinerii fotbalişti au fost colindaţi de un grup de copii îmbrăcaţi în costume populare, apoi au primit darurile din partea lui Moş Crăciun, echipat, aşa cum era şi normal, în alb-albastru.
Plasele cu cadouri au fost împărţite de ajutoarele Moşului, jucători de la Universitatea, este vorba de Florin şi Mihai Costea, Dragoş Firţulescu, Valerică Găman, Mihai Dina, Dan Gogoşoiu, Radu Barbu, Ovidiu Dănănae, Ionuţ Popescu şi Sorin Buşu. La final, juniorii s-au fotografiat cu jucătorii Universităţii, iar Ciri Maier a cântat pentru alb-albaştri „Oltenia eterna Terra Nova“. Internaţionalul Florin Costea a tăiat un tort în formă de teren de fotbal, având în mijloc stema Ştiinţei. „Este o motivaţie în plus pentru aceşti juniori. Eu, când eram mic, nu primeam cadouri de Crăciun de la club, dar îmi făceau părinţii. Cel mai fericit eram când primeam mingi“, a declarat Florin Costea, care consideră că 2008 a fost cel mai bun an din cariera sa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII