20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFC Timişoara îl vrea antrenor pe De Mos

FC Timişoara îl vrea antrenor pe De Mos

După ce a renunţat la serviciile lui Duşan Uhrin Jr., de care s-a despărţit pe cale amiabilă, patronul echipei FC Timişoara, Marian Iancu, s-a orientat spre piaţa olandeză. În locul tehnicianului ceh ar putea fi adus unul cunoscut din Ţara Lalelelor, site-ul www.prosport.ro dezvăluind că bănăţenii se află în tratative cu Aad De Mos, antrenor în vârstă de 61 de ani, care în prezent este selecţionerul statului Vanuatu.
De Mos a fost secundul lui Leo Beenhakker la Ajax Amsterdam, dar cele mai mari succese le-a obţinut în campionatul Belgiei, cu KV Mechelen, echipă pe care a preluat-o în 1986 şi cu care a câştigat eventul şi a triumfat în Europa. Sub conducerea sa, gruparea belgiană a cucerit Cupa Cupelor (în sezonul 1987/1988) şi Supercupa Europei (1988/1989). Următorul pas a fost Anderlecht, echipă cu care Aad De Mos şi-a trecut în palmares un nou titlu în Belgia.
Tehnicianul olandez a mai antrenat în cariera sa, printre altele, pe PSV Eindhoven, Werder Bremen, Standard Liege şi Al Hilal, formaţie cu care a câştigat Cupa Coroanei Prinţului şi unde l-a înlocuit pe Ilie Balaci. În afară de naţionala din Vanuatu, De Mos a fost şi selecţioner al Arabiei Saudite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS