17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPregătiţi să bată pe Braşov

Pregătiţi să bată pe Braşov

Baschetbaliştii de la SCM-Universitatea Craiova înfruntă astăzi, pe teren propriu, de la ora 19.00, formaţia CSU Cuadripol Braşov, în cadrul rundei a XII-a din Divizia A. Cu excepţia sârbului Nisavic, pentru care turul de campionat este ca şi încheiat din cauza unor probleme la spate, antrenorii Paul Nicolae şi Marius Toma au tot lotul la dispoziţie şi speră într-un nou succes.
„Nisavic va face repaus, deoarece trebuie operat de hernie de disc. În rest, băieţii sunt încrezători şi vor să mai obţină o victorie, chiar dacă Braşov este o echipă valoroasă“, a spus ieri antrenorul Paul Nicolae.
Formaţia de sub poalele Tâmpei ocupă locul nouă în clasament, iar craiovenii se află pe poziţia a 11-a, dar ambele echipe au un meci mai puţin disputat. Jucătorii de la SCM-U Craiova au un final de an foarte încărcat, ultimul meci fiind programat în seara de 23 decembrie, în deplasare cu CS Otopeni.
Până atunci vor mai disputa două jocuri, în afară de cel de astăzi, cu CSU Ploieşti (în deplasare, 17 decembrie) şi BC Mureş Târgu Mureş (acasă, 20 decembrie). Tot astăzi, baschetbalistele de la SCM-CSSU Craiova întâlnesc, de la ora 16.30, în Sala Sporturilor din Bănie, formaţia Universitatea LPS Alba Iulia, „lanterna roşie“ a Diviziei A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS