15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDani Coman, patru ani la FC Braşov

Dani Coman, patru ani la FC Braşov

Clubul FC Braşov a anunţat ieri că portarul Dani Coman a semnat un angajament valabil pe patru sezoane şi jumătate cu gruparea de sub Tâmpa. Coman, care era liber de contract, va purta tricoul cu numărul 1.
„Mi-am dorit foarte mult să lucrez din nou cu Răzvan Lucescu şi cu Dinu Gheorghe, cu care am mai fost la Rapid. Mi‑au prezentat aici un proiect de viitor, am discutat şi cu domnul Neculaie şi mi se pare un preşedinte mult mai de treabă decât alţii. Sunt sigur că vom face performanţă la Braşov, iar eu am venit să ajut echipa să ajungă chiar în Liga Campionilor“, a declarat Dani Coman. Preşedintele Dinu Gheorghe i-a urat de bine lui Coman, spunând: „Sper ca în retur Dani să primească atâtea goluri cât numărul de pe tricou, adică unul“.
Dani Coman a afirmat că nu a venit la FC Braşov să îi ia locul lui Bogdan Stelea, despre care a afirmat că este „un portar foarte bun, care a demonstrat asta mereu şi ai ce învăţa de la el“.
La rândul său, Stelea a declarat că îi cedează cu plăcere locul în poarta stegarilor: „Sosirea lui Dani Coman contribuie la creşterea valorii grupului. Pentru mine nu e concurenţă, pentru că nu mai sunt la vârsta la care să mă omor să joc. Eu mă văd mai mult ca o centură de siguranţă. Din moment ce a fost adus, e normal să apere, doar e jucător de echipa naţională“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU