17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBogdan, în sferturi la Orange Bowl

Bogdan, în sferturi la Orange Bowl

Tenismana Ana Bogdan, numărul şase mondial la junioare, a reuşit calificarea în faza sferturilor de finală ale turneului Orange Bowl, concurs care se desfăşoară la Key Biscayne (SUA, Florida), după ce a dispus în două seturi, ambele încheiate la trei, pe Ester Goldfeld, din SUA. Viitoarea adversară a româncei de 16 ani, principala favorită a competiţiei, va fi americana Sloane Stephens. În proba de dublu, Ana Bogdan şi partenera sa, franţuzoaica Kristina Mladenovic, au acces în sferturi, obţinând succesul în faţa cuplului american Cako/Dolehide, scor 4-6, 6-3, 10-5. Dublul româno-francez se va bate pentru un loc în semifinale cu perechea cehă Martina Borecka / Monika Tumova.
În Spania, Simona Matei este singura reprezentantă a României din sferturile de finală ale turneului de la Benicarlo, dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, Andreea Mitu, Andreea Iova şi Diana Stomlega părăsind concursul în optimi.
În duelul sută la sută românesc din optimi, Simona Matei, de 23 de ani, 693 WTA, a trecut, cu 6-3, 6-4, de Andreea Iova, de 18 ani, 668 WTA, şi se va bate pentru un loc în semifinale cu olandeza Nicolette Van Uitert, 794 WTA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS