16.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au chefuit înainte de vacanţă

Pandurii au chefuit înainte de vacanţă

Jucătorii, antrenorii şi conducătorii grupării gorjene au sărbătorit finalul turului petrecând la un restaurant de lux pe acorduri de muzică populară.

Fotbaliştii de la Pandurii Târgu Jiu au intrat oficial în vacanţă după ce au petrecut împreună cu staff-ul tehnic şi conducerea clubului la un restaurant luxos de la marginea oraşului. Alături de aceştia au chefuit şi reprezentanţii acţionarilor clubului, sindicaliştii din minerit şi energie, dar şi politicienii susţinuţi de preşedintele Marin Condescu în campania electorală. Ambianţa muzicală a fost asigurată de cântăreaţa de muzică populară Maria Bosneanu, Alin Rus fiind cel care a dat tonul dedicaţiilor muzicale. „Puşca şi cureaua lată“ a fost melodia cântată pentru Sorin Cîrţu şi echipa sa tehnică, iar preşedintelui Condescu i-a fost dedicat cântecul „Mărine, Mărine“.
Majoritatea jucătorilor au onorat petrecerea destul de puţin, grăbindu-se să ajungă la familii, excepţie făcând străinii din lotul grupării gorjene, Arrieta, Raskovic, Thiago, Cardoso şi Mingote, precum şi Bălăeţ, Rus, Tilincă şi Vasilache, care au asistat şi la tăierea tortului. Gazdele au fost destul de neinspirate la ornarea acestuia, urându-le pandurilor „succes în calificări“, urare valabilă în Cupa României, nu şi în Liga I.
Sorin Cîrţu şi Marin Condescu au fost cei cărora li s-a încredinţat cuţitul şi au împărţit tortul cu sigla clubului Pandurii în uralele celor prezenţi, care au încins şi o horă. Doi dintre fotbaliştii formaţiei oltene, Florin Popete şi Mugurel Dedu, au renunţat la cheful de final de an al echipei, alegând să participe la un concurs de miss organizat de o facultate din Târgu Jiu, unde au oferit cadou o minge cu autografele jucătorilor, precum şi mai multe obiecte promoţionale ale clubului.

Gorjenii au primit program de pregătire

Chiar dacă sunt în vacanţă, fotbaliştii de la Pandurii au primit recomandarea să facă mişcare după un program întocmit de preparatorul fizic Fane Cioacă. Doar perioada 8-14 decembrie este de relaş pentru jucătorii gorjeni, aceştia urmând să-şi reia antrenamentele individuale de pe 15 decembrie, cu alergări în parcuri sau prin pădure şi exerciţii la sala de forţă, în şedinţe de aproximativ 50 de minute zilnic. Fotbaliştii cu sechele după accidentări mai vechi (cum sunt Păcurar, Vasilache, Liviu Mihai şi Arrieta) vor lucra specific pentru grupele de muşchi afectate şi nevindecate total.
Zilele de Crăciun şi de Revelion sunt libere, însă jucătorii sunt atenţionaţi să mănânce şi să bea cu măsură. A doua zi după Crăciun şi Revelion, pandurii trebuie să-şi reia alergările şi să se recupereze la saună, bazin şi masaj.
Perioada pregătitoare pentru noul sezon va debuta pe 9 ianuarie 2009 cu vizita medicală şi se va termina pe 28 februarie, când va începe returul campionatului Ligii I. În acest timp, echipa din Târgu Jiu are programate două turnee în Antalya (19-31 ianuarie şi 5-18 februarie) şi 12 jocuri de verificare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS