14.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportŞanse mici pentru CET şi SCM-U

Şanse mici pentru CET şi SCM-U

Baschetbalistele de la CET Govora vor întâlni astăzi, în etapa a treia din Divizia A, pe LMK Sfântu Gheorghe, de la ora 16.00, în sala „Traian“ din Râmnicu Vâlcea. Govorencele vin în faţa propriilor suporteri după o înfrângere în faţa campioanei ICIM Arad şi speră să recupereze punctele pierdute.
De partea cealaltă, componentele echipei din Sfântu Gheorghe sunt odihnite, ele nedisputând partida de miercuri, cu Oradea. LMK vine la Vâlcea cu gândul la victorie pentru a nu pierde contactul cu Arad, Alexandria şi Târgovişte, singurele echipe cu maximum de puncte, după primele două runde. Jocul dintre CET Govora şi LMK Sfântu Gheorghe va fi arbitrat de Marius Udrică (din Craiova), Laszlo Bukuresti (Sovata). Observator FRB va fi Romi Stanciulescu, din Târgovişte.  
Nici fetele de la SCM-U Craiova, antrenate de Liviu şi Daniela Manea, nu au o misiune mai uşoară runda aceasta, urmând să joace astăzi în deplasare cu MCM Târgovişte, una dintre principalele pretendente la titlul de campioană naţională.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS