15.6 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPenescu, între două iubiri, FC Argeş şi Ştiinţa

Penescu, între două iubiri, FC Argeş şi Ştiinţa

Patronul piteştenilor a afirmat că echipa olteană este puternică, şi că este a doua formaţie, după FC Argeş, pe care o îndrăgeşte.

– Antrenorul echipei pe care o patronaţi a declarat că în meciul de vineri din Trivale se teme doar de arbitraj. Dumneavoastră de cine vă este frică?
– Mă tem, în primul rând, de echipa Craiovei. Am mai spus-o, Universitatea este o formaţie puternică, având evoluţii foarte bune. De forţa acestei echipe îmi fac griji. Prevăd un meci interesant. Repet, este o formaţie tare, oltenii au detronat liderul, aşa că…
– Cu alte cuvinte, nu vă temeţi de eventuale elemente colaterale, ca să zic aşa.
– Bine, acestea au importanţa lor în fotbal, dar nu cred să fie cazul acum, într-un meci cu Craiova. Eu am încredere în Adrian Mititelu. Nu se pune problema de aşa ceva.
– Aţi declarat că acest meci, FC Argeş – Universitatea, ar fi adevăratul derbi al campionatului României. Nu vi se pare puţin forţată această catalogare?
– M-am referit la faptul că este adevăratul derbi al provinciei. Şi, de ce nu chiar al României?! Derbiurile din campionatul nostru sunt, de fapt, meciuri „româneşti“ între portughezi, columbieni şi alţi străini! Dacă ar fi să judecăm corect, FC Argeş – Universitatea Craiova este adevăratul derbi al provinciei, unul de tradiţie, între două foste campioane.
– De unde a apărut informaţia că Mititelu vă este dator?
– Adevărul este că patronul Craiovei mai are să-mi dea nişte bani, dar nu este restant. Sunt nişte termene scadente conform contractului, atâta tot. Răuvoitorii însă au scos pe piaţă o altfel de informaţie, asta ca să ne facă rău.
– La un moment dat, aţi fost sponsor al Universităţii, pe echipamentul jucătorilor olteni fiind inscripţionată denumirea firmei fraţilor Penescu. Acum sunteţi finanţator al Argeşului şi suporter al Craiovei?
– Aşa este, ţin şi cu Universitatea. După FC Argeş, a doua echipă pe care o îndrăgesc este Universitatea Craiova, am mai spus-o. Iar pentru meciul de vineri, zic doar atât: cel mai bun să câştige! 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

25 COMENTARII