22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDilevski dă piept cu Adebayor

Dilevski dă piept cu Adebayor

După ce a reuşit să îşi câştige locul de titular în echipa Universităţii Craiova, Spase Dilevki a jucat 90 de minute în partida dintre selecţionatele olimpice ale Australiei şi Croaţiei, partidă disputată în weekend în cadrul Cupei Intercontinentale.
„Cangurii“ s-au impus la scor de forfait, 3-0, golurile acestora fiind marcate de Rukavytsya, Hearfield şi James Troisi.
Dilevski a fost unul dintre remarcaţii selecţionatei Australiei, acesta executând majoritatea loviturilor libere şi a cornerelor pentru formaţia sa. Echipa de la Antipozi face parte din Grupa B a Cupei Intercontinentale, alături de Chile, Croaţia şi Togo, grupă care se desfăşoară în Malaiezia, la Kuala Lumpur.
Aseară, naţionala olimpică a Australiei a evoluat contra selecţionatei similare a statului Chile, iar mâine va întâlni Togo. La acest din urmă meci Dilevski are toate şansele să-l înfrunte pe cunoscutul Emmanuel Adebayor, vedeta lui Arsenal, care a fost anunţat titular la selecţionata statului Togo.
În ceea ce-l priveşte pe Spase Dilevski, acesta va participa în luna august, cu selecţionata olimpică a Australiei, la Jocurile Olimpice de la Beijing, urmând să piardă o parte din pregătirile cu Ştiinţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS