9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrandafir acuză cavalerii fluierului

Trandafir acuză cavalerii fluierului

Preşedintele CSM-ului acuză voalat maniera de arbitraj de la Severin: „Noi nu avem voie să ne dăm cu părerea despre arbitraje, că ajungem la Comisia de Disciplină. Îmi dau cu părerea numai despre faza în care a fost acordat 11 metri pentru gazde. Centralul a lăsat jocul să continue, iar tuşierul a fugit până în careu să semnalizeze penalti. Eu nu am văzut nici o infracţiune, dar cred că el a văzut ceva de a fost aşa de hotărât. Oricum, e vina noastră că nu am câştigat toate cele trei puncte, în condiţiile în care am avut atâtea ocazii. Faptul e consumat, mergem înainte“.
Trandafir a avut şi un mesaj pentru fotbaliştii de la Liberty Oradea, echipă care în ultima etapă a turului va juca la Mediaş: „Sper să joace cu ambiţia pe care au demonstrat-o la Vâlcea. Oricum, Gaz Metan şi Liberty sunt principalele noastre contracandidate la locul secund al clasamentului, în condiţiile în care FC Argeş pare să fie câştigătoarea seriei a II-a“.
CSM Vâlcea mai are o şansă să termine turul campionatului pe a doua poziţie, care la final duce în Liga I. Elevii lui Marian Bondrea vor mai juca mâine, în ultima rundă, pe propriul teren, cu FCM Reşiţa. O victorie cu mai mult de două goluri diferenţă i-ar putea readuce pe olteni pe locul secund, în condiţiile în care Gaz Metan Mediaş nu reuşeşte să câştige pe propriul teren cu Liberty Oradea sau câştigă la numai un gol avans.

Verigeanu a ochit un brazilian

Directorul general al CSM-ului, Florin Verigeanu, a fost plecat „în recunoaştere“ în Brazilia şi a pus ochii pe un atacant sud-american pe care oficialii vâlceni speră să-l poată transfera în pauza competiţională din iarnă. „O să vedem ce implică acest transfer, dacă ne descurcăm din punct de vedere financiar. Oricum, în pauza de iarnă vom încerca să completăm lotul pe posturile deficitare. Încă mai căutăm un mijlocaş de creaţie, care să pună în valoare vârfurile de atac“, a afirmat preşedintele Trandafir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS