22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSabău, în turul doi

Sabău, în turul doi

Venit din calificări, Răzvan Sabău a izbutit să acceadă în turul doi al turneului challenger din Mexic, de la Puebla, ale cărui premii se ridică la 25.000 de dolari.
În runda inaugurală, tenismanul român a dispus cu scorul de 6-3, 4-6, 7-5 de jucătorul gazdelor Victor Romero şi va juca în faza următoare a competiţiei cu argentinianul Mariano Puerta, cap de serie numărul 7, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-3, de americanul Adam Fuss, jucător venit din calificări.
La turneul challenger de la Kuala Lumpur (Malaiezia), dotat cu premii în valoare totală de 150.000 de dolari, Adrian Cruciat a ratat calificarea în actul secund, fiind învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-1, de germanul Florian Mayer, cap de serie numărul unu.
Jucătoarea română Camelia-Elena Hristea, venită din calificări, a ratat accesul în turul doi al challengerului de la Barcelona (Spania), dotat cu premii în valoare de 10.000 de dolari, fiind învinsă, în primul tur, cu scorul de 6-2, 6-2, de jucătoarea din Rusia, Marina Melnikova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS