22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea s-a antrenat în balon

Universitatea s-a antrenat în balon

Iarna sosită pe neaşteptate în Bănie a pus probleme conducerii tehnice a Universităţii Craiova, nevoită să programeze primul antrenament al săptămânii în spaţiu închis. Jucătorii s-au reunit ieri la cantonamentul din Lunca Jiului, rămas în beznă şi fără apă caldă, în urma vântului puternic din weekend. Fotbaliştii s-au urcat în autocar şi au plecat spre baza sportivă Atlas, şedinţa de pregătire având loc în balon. Napoli a programat un antrenament lejer, pe lângă alergările uşoare, alb-albaştrii lucrând şi cu mingea. La şedinţă a luat parte şi Spase Dilevski, care şi-a reluat pregătirile alături de coechipieri după ce timp de două săptămâni s-a antrenat separat din cauza unei accidentări. Australianului i-a fost obţinută şi prelungirea vizei de şedere în ţară, astfel că el va putea intra de acum în planurile lui Nicolo Napoli. Au lipsit Julius Wobay, aşteptat astăzi în Craiova după ce a dat curs convocării la echipa naţională, şi Ştefan Bărboianu, chemat de Săndoi la tineret pentru amicalul cu Olanda.
Până la meciul cu Gloria Buzău, tehnicianul italian a programat câte un singur antrenament pe zi, juveţii fiind aşteptaţi din nou la cantonament astăzi, de la ora 15.00. Marea problemă a jucătorilor şi antrenorilor este legată de terenul de joc, devenit extrem de greu după ninsoarea căzută în aceste zile.
„Ne antrenăm pe unde putem, dar nu ştiu ce vom face vineri. Terenul este foarte greu, intră piciorul în el până la gleznă, iar pe o aşa suprafaţă e dificil să construieşti. Cum îl ştim noi pe Fane Stoica, va veni la Craiova să se apere şi terenul îl va avantaja. Pentru noi va fi însă mult mai greu“, a precizat unul dintre fotbaliştii Ştiinţei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII