13.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSelymes îi vede pe vâlceni în Liga I

Selymes îi vede pe vâlceni în Liga I

– Tibor, echipa ta a terminat la egalitate cu CSM Vâlcea, te aşteptai la acest rezultat?
– Am o echipă tânără, dar care munceşte mult. Mă aşteptam la un rezultat pozitiv. Cine nu îşi doreşte să termine măcar la egalitate cu CSM Vâlcea sau cu FC Argeş? Am avut însă şi mare noroc. Vâlcenii au avut două-trei şanse mari de a înscrie.
– Din ceea ce ai văzut până acum, crezi că Vâlcea are şanse la promovare?
– Campionatul este abia la jumătate, însă cred că Vâlcea poate să promoveze în acest an. Dar se pot întâmpla multe. De ce să nu recunosc, şi eu îmi doresc să promovez. Însă, în acest moment, CSM Vâlcea şi FC Argeş sunt singurele echipe cu şanse reale. La Vâlcea s-a investit enorm, iar acest lucru se vede atât în baza sportivă, care arată de invidiat, cât şi în jocul echipei pregătite de Marian Bondrea.
– Campionatul este echilibrat?
– Seria a doua, după părerea mea, se împarte în două. Primele opt-nouă echipe sunt aproximativ egale ca valoare. Dar nici celelalte nu sunt slabe. Oricare dintre ele poate să producă surpriza. Totuşi, lupta pentru locul doi se dă între echipele care în acest moment ocupă poziţiile doi-şase.
– Despre echipa naţională ce poţi spune?
– Cred că generaţia lui Mutu şi Chivu poate să egaleze sau chiar să depăşească „generaţia de aur“. Actuala echipă naţională a ajuns la maturitate. Are o sete nebună de turnee finale, plus că jucătorii trebuie să demonstreze că nu sunt aşa slabi cum au tot fost acuzaţi.
– Piţurcă spune că poate ajunge în semifinale la Europene. Crezi că este un obiectiv realist?
– Asta implică mai mulţi factori. Dar, dacă prind o grupă bună, accesibilă şi o perioadă foarte bună, Adi Mutu şi ceilalţi pot să ajungă şi în finală. Nimic nu este imposibil. Totuşi, nu cred că finala europeană poate fi socotită ca obiectiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS