25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDiferenţă mare de valoare între România şi Italia

Diferenţă mare de valoare între România şi Italia

Antrenorul naţionalei de futsal a României, Zoltan Jakab, este conştient că între naţionala noastră şi cea a Italiei este o diferenţă mare de valoare. Reprezentativa din Peninsulă s-a impus cu 7-1 în faţa elevilor săi, în al doilea meci al Campionatului European. „Felicitări Italiei! A jucat foarte bine, mai bine decât noi, şi a meritat victoria. Acest meci a arătat că în futsalul mondial există trei niveluri. Italia se află la cel mai înalt nivel, noi suntem la al doilea, iar multe alte echipe la al treilea“, a declarat Jakab pentru site-ul UEFA.
Acesta a precizat că România intenţiona ca în meciul cu Italia să menţină scorul 0-0 cât mai mult timp. „Am primit însă un gol foarte repede şi ne-am pierdut concentrarea şi motivaţia“, a mai spus tehnicianul. În ultimul sfert de oră al partidei cu Italia, poarta echipei noastre a fost apărată de Cătălin Rizan (foto), legitimat la FC Craiova, care nu a primit nici un gol. Olteanul a avut trei intervenţii bune, iar o dată a fost salvat de bară.
România reuşise să câştige meciul de debut la Campionatul European din Portugalia, cu 8-4, în faţa Cehiei. Duminică seară, s-a mai jucat în Grupa A meciul Portugalia – Cehia, încheiat cu scorul de 5-3.
În ultima partidă din grupă, programată mâine, de la ora 19.15 (Eurosport), România va întâlni Portugalia, în timp ce Italia va juca împotriva Cehiei, de la aceeaşi oră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS