23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBrazilia, egală cu Peru

Brazilia, egală cu Peru

Brazilia a obţinut încă un rezultat de egalitate în deplasare, în cursa pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2010. De data aceasta, reprezentativa „cariocas“ a remizat, la Lima, pe stadionul „Monumental de Ate“, cu Peru, scor 1-1. Mijlocaşul echipei AC Milan, Kaka, a deschis scorul în minutul 41, iar peruanul Juan Vargas, legitimat tot în Italia, la Catania, a egalat în minutul 72.
Echipa pregătită de Carlos Dunga a mai remizat în meciul de debut în preliminarii pe terenul Columbiei (0-0) şi apoi a învins pe teren propriu naţionala Ecuadorului, cu 5-0. Brazilia are cinci puncte în Grupa Sud-Americană de calificare la Campionatul Mondial şi a ajuns pe locul al treilea, la patru puncte distanţă de lidera Argentina.
În alt meci jucat duminică seară, Uruguay şi Chile au terminat la egalitate la Montevideo. Pe stadionul „Centenario“, gazdele au marcat primul gol al întâlnirii în minutul 42, prin Luis Suarez, dar chilienii au întors rezultatul în repriza a doua, graţie celor două reuşite ale veteranului Marcelo Salas (’59, ’69 penalti). Uruguay a reuşit să egaleze în minutul 89, graţie golului înscris de Sebastian Abreu. Uruguay şi Chile se află la egalitate pe locul al cincilea. Mâine, uruguayenii vor juca în deplasare cu Brazilia, în timp ce Chile va primi replica Paraguayului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS