22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM a dat-o în bară

CSM a dat-o în bară

CSM Vâlcea  – Liberty Oradea  0-0
Stadion
„Zăvoi“, spectatori: 800.
CSM: Râmniceanu – Pasăre, Chirciu, Vişa, Lungan – Cilean, Melcea (’62, Dandea), Sg. Popescu (’82, Robson), Onofrei – Vidakovic, Boroiban (’68, Bucă). Antrenor: Marian Bondrea.
Liberty: Amamoo – Lazăr, Ibric, Lipă, Coca – Iacob (’65, Behte 65), Cacioca, Rus, Iambor (’89, Chiş) – Koroujdeu (’48, Deaconescu), Bud. Antrenor: Tibor Selymeş.
Au arbitrat: V. Stănişteanu – S. Slabu, V. Marinescu.

Elevii lui Bondrea nu au putut trece de defensiva aglomerată a orădenilor şi au remizat a doua oară consecutiv pe propriul teren. 

CSM Râmnicu Vâlcea a jucat în Zăvoi contra formaţiei care a primit numai două goluri în deplasările din acest tur de campionat, Liberty Oradea, tehnicianul Marian Bondrea încercând pe tot parcursul celor 90 de minute să „spargă“ blocul defensiv gândit de fostul internaţional, Tibor Selymeş. Vâlcenii nu s-au mai năpustit în atac, aşa cum făcuseră cu CFR Timişoara, şi au încercat cu calm să treacă dincolo de cele trei linii ale oaspeţilor, care nu au contat în atac, dar s-au apărat impecabil în propria jumătate. În aceste condiţii, ocaziile vâlcenilor au fost rare şi nu foarte periculoase, mai aproape de gol fiind fundaşul oaspeţilor, Alin Lipa, care a respins nefericit o minge care a şters bara porţii echipei sale. Aproape toate mingile l-au căutat pe sârbul Nemanja Vidakovic, revenit după o accidentare, dar nici golgheterul vâlcenilor nu a reuşit mare lucru, fiind în permanenţă marcat de cel puţin doi fundaşi ai formaţiei orădene.

Boroiban putea decide soarta meciului

După o primă repriză săracă în faze de poartă, CSM a avut şansa să înscrie la doar trei minute de la reluare, atunci când Laurenţiu Boroiban s-a trezit singur cu portarul Amamoo, dar a trimis puţin pe lângă stâlpul din stânga. Apoi, meciul s-a transformat, din nou, într-o luptă surdă, dusă la mijlocul terenului. Marian Bondrea i-a aruncat în luptă pe Dandea şi Bucă şi a riscat în minutele de final după ce atacantul Robson i-a luat locul mijlocaşului Sergiu Popescu, dar golul tot nu a „picat“. Nici şutul puternic a lui Marius Onofrei, respis greu de Amamoo şi nici centrarea greşită a lui Nelu Bucă, ajunsă în bară, nu au schimbat situaţia de pe tabela de marcaj şi CSM a remizat pentru a doua oară pe propriul teren.
Gruparea din Zăvoi rămâne pe poziţia a doua a clasamentului şi va juca în etapa intermediară de miercuri la Severin, în faţa formaţiei FC Drobeta, care nu a pierdut nici un punct pe propriul teren.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS