15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu, în război cu fanii

Mititelu, în război cu fanii

După afirmaţiile suporterilor, care au insinuat că jucătorii Universităţii Craiova nu ar fi evoluat la capacitate maximă în confruntarea cu Steaua, împotriva clubului din Bănie au apărut ieri alte acuzaţii. Cel vizat direct este patronul Adrian Mititelu, despre care fanii susţin că nu şi-a dat interesul pentru rezolvarea litigiului cu cei trei brazilieni tocmai pentru a nu mai putea face transferuri. Conform unei decizii a FIFA, Ştiinţei i s-a interzis pentru un an dreptul de a mai efectua transferuri în urma unor memorii depuse de Negri, Marquinhos şi Edu Magri, jucători care au evoluat la gruparea olteană în returul sezonului 2004-2005. Aceştia s-au adresat instanţei pentru a primi de la Universitatea salariile restante, solicitând şi daune morale de 50.000 de euro.
Chiar dacă datoria datează de pe vremea lui Dinel Staicu, suporterii consideră că suma trebuia achitată pentru a nu se ajunge în asemenea situaţie sau problema să fie rezolvată pe căi juridice, cu ajutorul unor persoane competente, conform opiniilor apărute pe forumul site-ului www.craiova-maxima.ro. De asemenea, fanii solicită angajarea unor profesionişti în fruntea Ştiinţei în locul unor „necunoscuţi şi incompetenţi“ şi regretă plecarea fostului secretar general al clubului, Ovidiu Costeşin, recent angajat de Steaua în funcţia de director executiv.
În replică, finanţatorul Universităţii Craiova, care susţine că decizia FIFA nu este definitivă şi că litigiul este departe de a fi rezolvat, spune că părerea suporterilor nu îl interesează. „Părerea unor aşa-zişi suporteri este zero pentru mine. Nu au nici calitatea morală şi nici competenţa să-şi dea cu părerea despre astfel de probleme. Cine sunt ei? Cred că şi galeria Universităţii trebuie să sufere o schimbare, pentru că liderii ei sunt nişte oameni care au demonstrat în ultimul timp că sunt compromişi“, a declarat Mititelu, pentru NewsIn.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

21 COMENTARII