13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeciuri grele în cupele europene

Meciuri grele în cupele europene

Antrenoarea echipei feminine Rulmentul Braşov, Mariana Târcă,  se aştepta să aibă un meci extrem de dificil în optimile de finală ale Cupei Cupelor şi de asta a avut parte: echipa sa va întâlni DVSC Debrecen. „Niciodată nu am avut noroc la tragerea la sorţi. Şi de această dată s-a întâmplat la fel. Am picat cu echipa cea mai dificilă. Din păcate, nu avem ce face, va trebui să ne luptăm. Atunci când îţi fixezi obiective îndrăzneţe, este de aşteptat să ai în faţă adversari puternici. Vom întâlni o echipă solidă, experimentată, dar nu trebuie să ne dăm la o parte“, a spus Mariana Târcă.
Tragerea la sorţi a fost benefică pentru Dunărea Brăila, care va întâlni în optimile de finală ale Challenge Cup formaţia cehă DHK Zora Olomouc. „Este o echipă împotriva căreia am mai jucat în urmă cu trei-patru ani, pe vremea când eram antrenor la Deva. Atunci, într-un turneu în Cehia ne-am impus fără probleme, la opt-nouă goluri. Am pe cineva în Cehia care ne va furniza o casetă cu jocul lor. Nu pot afirma că tragerea e formidabilă. Şansele de calificare sunt 50-50“, a spus antrenorul brăilencelor, Liviu Paraschiv.
Preşedintele clubului Tomis Constanţa, Gheorghe Slavu, a afirmat că oponenta formaţiei dobrogene din optimile de finală ale Challenge Cup, ABU Baku, se confundă practic cu echipa naţională a Azerbaidjanului. „Nu ne putem lăuda cu o tragere la sorţi favorabilă. Am jucat în vară un turneu la Varna şi au o echipă robustă, bine aşezată pe posturi. Practic, acolo e vorba de naţionala Azerbaidjanului. Cred că şansele de calificare sunt 60-40 pentru noi“, a spus Slavu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS